Fii tu insuti

Societatea de azi iubeste sa ne “spuna” ce sa facem si ce sa zicem; ea se bucura la ideea de nonconformism. Invatam inca din primele momente ale vietii ca vom fi judecati indiferent daca urmam turma sau alegem drumul propriu in viata, asa ca are sens sa fim noi insine. Lumea este plina de oameni care isi urmeaza calea care nu rezoneaza intr-adevar cu ei; avem nevoie de mai multi oameni care indraznesc sa se exprime in felul lor unic, indiferent de ceea ce altii ar putea crede despre ei.

Iata ce trebuie sa faci pentru ca personalitatea ta sa straluceasca si niciodata sa nu te opresti din a fi tu insuti:

Viata pare a fi mult ai usoara. De fiecare data cand actionezi sau iei decizii care nu iti servesc interesul, devii din ce in ce mai desprins de ceea ce esti tu cu adevarat. Viata va deveni mai putin dificila daca faci ceea ce simti tu cu adevarat. Nu incerca sa te etichetezi, si nici nu gandi prea mult asupra actiunilor tale deoarece toate acestea te vor trage inapoi in lupta in care multi oameni se chinuie sa fie unici. Adopta aceasta mentalitate, in care sa fii tu insuti, si te vei simti mai liber in adevarata ta esenta.

Devii un exemplu bun pentru cei din jurul tau. Dupa ce incepi sa te iubesti pe tine si nu mai ai nicio problema in a arata acest lucru lumii, alti oameni vor incepe sa observe acest lucru. Acestia se vor simti gelosi si vor incerca sa te traga in jos, insa cei mai multi oameni vor veni catre tine si iti vor cere cate un sfat. Prin faptul ca devii ceea ce esti cu adevarat, vei incuraja alti oameni sa faca acelasi lucru fara sa le zici nimic. Daca toti oamenii ar actiona in functie de natura lor proprie, lumea noastra ar fi mai iubitoare si mai increzatoare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *