Friend Finder si prietenii online

Doar cuvantul cheie „prietenie online” pe oricare motor de cautare va afisa in cateva secunde pagini intregi cu rezultate si cu site-uri care faciliteaza prieteniile online si in mod gratuit. Exista un numar mare de site-uri care ofera servicii de chat si chiar aplicatii foarte populare in randul adolescentilor pentru acest mod de relationare. Un mediu online poate fi si Friend Finder care este popular in maniera in care mass-media ajuta la construirea relatiilor de prietenie online.

A cunoaste oameni nu a fost niciodata mai usor, incat internetul a adus cu sine o modalitate infloritoare de a lega prietenii scurte sau lungi. Prietenii online nu pot fi niciodata criticati sau judecati dupa faptele lor, bune sau rele, pentru ca ne ajuta sa ne facilitam abilitatile de comunicare, in maniera in care ne ocupa timpul liber.

Comunicarea online are, fara nici o urma de indoiala, un impact pozitiv major asupra stilului nostru de comunicare, dar au existat si abuzuri ale tehnologiei pe internet. Astfel spus, este indicat sa nu adaugati pe nimeni in lista de prieteni fara a face o analiza mai in detaliu a profilului acestuia.

Friend Finder inseamna cautarea de prieteni intr-un mediu foarte popular, mediu virtual, in care orice conversatie se desfasoara prin intermediul apelurilor video si audio, fara posibilitatea intalnirii fata in fata a participantilor. Tocmai de aceea, specialistii in comunicare sustin ca este mai bine sa ne pastram datele confidentiale si sa nu furnizam detalii din viata personala necunoscutilor.

Poate cel mai bun mod de a asigura acest lucru, este sa il lasam pe celalalt sa isi detalieze viata, in speranta ca nu vom fi nevoiti sa prezentam si viata noastra, cu indicii precum adresa, numarul de telefon, sau unele parole de acces. Cel mai bine este sa optam pentru o confidentialitata a acestor aspecte si sa ne limitam la a ne petrece timpul in mod util pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *