Fund bombat, sanatate de fier

Posesoarele unui fund bombat se pot considera de doua ori fericite. Nu numai ca vor fi admirate de barbati si inviditate de alte femei insa se pare ca posteriorul generos este si un semn clar al sanatatii. Believe it or not cum ar spune americanul exista o stransa legatura intre cele doua parti. Si iata alte motive in plus pentru care barbatii prefera o femeie cu un fund generos:

  1. Un crescut apetit sexual. Suna ciudat dar de fapt totul este cat se poate de clar si adevarat! Pentru ca un posterior generos si bine lucrat inseamna timp dedicat acestei misiuni, prin exercitii fizice intense si constante. Asta la randul sau inseamna un nivel mai scazut de stres si implicit o viata implinita, incluzand si partea sexuala, spre bucuria barbatilor, dar si a fericitelor posesoare.
  2. F0rta in corp. Se stie ca cea mai mare forta ca si grupa de muschi din corp se afla pe fesieri. O femeie cu un fund generos va fi fara doar si poate una cu o forta fizica de invidiat. Pana la urma carui barbat nu ii place femeia care se descurca singura mereu? Ce-i drept sa nu cadem in cealalta panta.
  3. Articulatii protejate deci o sanatate de fier. Cele care au un fund bine rotunjit au si genunchi sanatosi, articulatii de asemenea si spatele fara dureri.

Pe principiul ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place o femeie generoasa in forme fie ca a fost inzestrata cu forme de la mama natura, fie ca a lucrat intens la asta este una sanatoasa. Cine nu si-ar dori sa aibe un astfel de look? Insa totul vine cu munca intensa. Data viitoare cand vei dori sa dai skip orelor de sala mai gandeste-te la ce poti sa pierzi pe viitor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *