Huse si accesorii smartphone de la Stifler

In urma cu ceva vreme telefonul mobil era un lux. Majoritatea ne bazam pe telefonul fix, insa acum acesta ajunge sa fie aproape piesa de muzeu, mai rar este folosit intr-o locuinta cand toata lumea are acum telefon mobil. Si nu orice de telefon mobil, ci smartphone.

Avem nevoie de smartphone pentru a ramane tot timpul conectati, ne citim e-mail-urile, socializam, ne orientam cu ajutorul hartilor si GPS-ului, ascultam muzica etc. Efectiv telefonul sta cu fiecare dintre noi 24/24.

Din acest motiv este nevoie si de protectie. Cu cat devin mai sofisticate, cu atat sunt si mai sensibile si au nevoie de ingrijire si protejare. Un telefon performant precum un iPhone de ultima generatie are nevoie de o husa sau carcasa iPhone 6+, care ii confera atat un stil aparte cat si protectie suplimentara la socuri, zgarieturi si praf. Astfel de tipuri de huse si carcase pot fi gasite in magazinul online stifler.ro.

Gama variata de modele de huse si accesorii smartphone ce poate fi gasita aici multumeste orice cerinte in ceea ce priveste designul, culorile sau stilul fiecaruia in parte.

Barbatii merg de obicei pe un stil monocrom, simplu, aspectuos dar si practic, astfel husele Motomo, Slim Armor dar si alte modele pot sa satisfaca aceste cerinte. Chiar si o husa tip flip magnetica ce asigura o inchidere imediata, usoara si eficienta poate fi alegerea perfecta.

Si in randul femeilor stilul reprezinta o necesitate. Pentru a pune in valoare telefonul, pentru a conferi un plus de atentie acestui accesoriu indispensabil in viata noastra de astazi, husele cu modele deosebite, in culori diverse sunt optiunea aleasa. Huse verzi, roz, albastre, modele de carcase si huse din piele, cu insertii de pietre sau motive florale ajuta astfel orice femeie sa isi personalizeze dupa propriile dorinte telefonul.

Gama de telefoane pentru care Stifler ofera huse si carcase de protectie si nu numai acopera produsele iPhone, de la modelul iPhone 4 pana la cele recent lansate – 6 sau 6+. Telefoanele Samsung, de la Galaxy S3 pana la Galaxy S5 sau chiar Galaxy Note 3 sau 4 au de asemenea disponibile pe stifler.ro o gama larga de huse si solutii de protectie.

Nevoia de a achizitiona o husa sau o carcasa se face simtita tot mai des, astfel totul tine doar de alegerea fiecaruia. De pe stifler.ro iti poti alege ceea ce iti place sa porti, ceea ce consideri ca iti va accesoriza intr-un mod placut si util telefonul,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *