Idei de aranjare a mobilei în sufragerie

Amenajarea sufrageriei impune in primul rand creativitate si mai apoi gust, iar in cele din urma presupune o resurse de finantare a pieselor de mobilier. Pentru ca sufrageria este cel mai confortabil loc in care ne petrecem timpul liber si in care ne uitam la televizor sau stam de vorba cu prietenii, aceasta trebuie sa fie aranjata cu bun gust si sa atraga privirile tuturor invitatilor nostri.

Amenajarea sufrageriei pas cu pas

Cel mai important pas in amenajarea sufrageriei este sa ne concentram pe o zona de confort, care sa fie centrul de atentie al intregii incaperi, punct care poate fi in zona geamului, un colt al camerei sau centrul acesteia. Acest colt de rai trebuie sa reflecte stilul personal al proprietarului, si reprezinta o lupta castigata pe jumatate.

Un element esential este sa ne gandim ca aranjarea sufrageriei nu trebuie sa fie complicata, sa contina prea multe piese de mobilier care sa incarce intreaga incapere si care sa nu lase loc de circulatie. Ideal este sa mergem pe principiul mai putin e mai bun. Daca optam pentru aglomerarea camerei, vom avea mai putin spatiu si implicit vom estompa frumusetea acesteia.

Pentru ca cele mai multe idei de amenajare implica piese de mobilier moderne, implica gust si frumusete, este ideal sa stim cum sa compartimentam sufrageria incat aceasta sa fie o oaza de relaxare si rasfat si sa fie in acelasi timp un loc pentru a caza oaspetii. Putem opta pentru separarea acesteia printr-un perete fals, incat sa ne bucuram mai mult de functionalitatea acesteia.

Acum ca ne-am gasit cel mai bun punct care sa reflecte emotiile, trebuie doar sa mai achizitionam mobila si sa o amenajam in functiile de preferintele nostre. Nu trebuie sa uitam de principiul simplistului, incat sa optam pentru acele rafturi etajate, pentru acele cutii de depozitare sau masute cu rafturi ascunse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *