Ieseanul si personalitatea

Cu putin timp in urma am invatat ca fiecare regiune are propria personalitate, incat am ajuns sa cred ca Iesenii sunt cele mai puternice persoane, pentru ca au un plus de atitudine si de personalitate, mai ales prin intermediul internetului, care le ofera cele mai bune oportunitati de promovare.

Astfel am auzit despre un nou blog, ieseanul.eu care pare a fi un blog de succes, tocmai pentru ca se adreseaza moldovenilor si nu numai. Poate ca este popular pentru ca are unele din cele mai bune articole cu si despre sanatate, jocuri, tehnologie, frumusete, relatii sau despre finante sau pentru ca este condus si organizat de oameni capabili.

Nu de curand am inteles ca din ce in ce mai multi ieseni incearca sa isi dezvolte propria fiema, ceea ce m-a facut sa dau o scurta cautare in bara de start a blogului si sa accesez categoria finante. Aici am gasit un articol care m-a facut sa imi dau seama ca imi pot construi singur o afacere de la zero si am nevoie doar de un bun plan de afaceri pentru a deveni propriul meu sef.

Tot din aceasta categorie am aflat despre cum cum sa fac economie la bani si cum sa imi limitez bugetul la strictul necesar. Unele informatii au fost chiar utile si le-am aplicat pentru familie, iar altele le-am furnizat si altora. Sanatatea nu este de neglijat pe acest blog, incat sunt o multime de articole care privesc frumusetea feminina si sanatatea.

Ceea ce imi place la acest blog ieseanul.eu este tema simpla, unde nu se folosesc culori care sa imi oboseasca ochii de la prima accesare. Mai mult de atat imi place ca fiecare articol are o data de postare, inclusiv ora de postare, ceea ce ma face sa imi dau seama ca bloggerii chiar investesc timp si resurse in construirea celor mai bune articole, care sa fie si utile cetatenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *