Inceput de zi

Cand nu ti-ai implinit somnul vei fi toata ziua mofturos. Obisnuiau sa spuna parintii, ajungem sa credem si noi la vremea de adult insa cert este ca energia de dimineata este cea care ne va urma pe tot parcursul zilei. O dimineata perfecta este divers interpretata de la caz la caz; in timp ce unii spera sa se trezeasca odihniti altii considera ca inceputul de zi marcat fara sa uite cine stie ce prin casa este ceea ce isi doresc.

Un plus de stres pentru inceputul tau de zi inseamna sa uiti unde ti-ai pus cheile, sa nu te poti hotari cu ce sa te imbraci si asa mai departe. De aceea esential este sa iti pui totul in ordine cu ceva timp inainte. Cu alte cuvinte duminica seara este timpul potrivit pentru a aranja tot ce se va intampla a doua zi.

Incepe prin a aranja hainele, prin a alege cu ce sa te imbraci. Cel putin pentru femei este un chin sa se aleaga din marea de optiuni o tinuta completa. Asa ca pierderea de timp face ca dimineata sa fie una mai grea. Pentru ca vei intarzia, incepi munca in forta, nu ai timp sa iei totul treptat si excesul de adrenalina te consuma si la propriu si la figurat.

Mai ales daca la mijloc sunt si copii atunci ai ce aranja spre final de duminica. De la haine la pachete si asa mai departe, ai nevoie de un program anume pentru aceasta misiune.

Incepe ziua prin muzica, miscare si lumina. Se crede ca cei care se expun la lumina naturala sunt si cei care se trezesc mai bine. In plus tine de nevoia de a energiza organismul, ceea ce poti face prin miscare. Nu ai nevoie de timp pentru a merge la sala caci pur si simplu cat te imbraci poti incepe cu miscari mici insa de efect.

1 thought on “Inceput de zi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *