Infrumusetare cu trucuri bizare

In zilele noastre pare poate usor hilar sa iti masezi tenul cu rosii pentru hidratare de vreme ce exista atat de multe creme si tratamente cosmetice. Insa cum multe dintre ele sunt pline de parabeni si substante chimice ar trebui sa ne intoarcem la natura. Nu insa in cel mai clasic mod astfel ca intr-o lista a trucurilor bizare insa care ajuta se  numara:

  1. Maioneza poate fi la fel de bine si un tratament de par. Deja iti imaginezi cum vei arata astfel insa hidrateaza parul si il face matasos daca o aplici o data pe saptamana.
  2. Zatul de cafea isi poate gasi si o alta intrebuintare si nu ar trebui aruncat. Acesta se poate transforma in crema speciala care sa iti exfolieze pielea si care sa te scape de celulita. Nu numai ca vei stimula si circulatia insa vei stimula si regenerarea celulara.
  3. Varianta cubului de gheata care sa iti reduca din inflamatia la nivelul ochilor din cauza oboselii este deja clasica. Insa in egala masura te poate ajuta un cartof proaspat curatat. De asemenea feliile de castravete sunt la fel de eficiente si in plus hidrateaza perfect.
  4. De cate ori nu te-ai murdarit pe pleoape cand foloseai mascara….asta poate ramane de domeniul trecutului cand vei folosi o lingura. Astfel e ca si cand ai alungi genele pe o suprafata si cu forma sa perfecta pentru zona ochilor nu va impune un oarecare chin.
  5. Oja, ca mai toate cosmeticele au nevoie si ele de un loc perfect pentru pastrare, ferite de lumina directa de la soare. Iti dai seama ca nu le-ai pui in locul potrivit cand rujul este prea moale si oja are bule.
  6. Un truc pe care il poti face pentru ca oja sa fie cat mai repede uscata este sa iti introduci degetele, rapid, in apa rece.

1 thought on “Infrumusetare cu trucuri bizare

  • Dar cine mai sta sa “colecteze” zatul…e mai simplu cand cumperi produse cu ingredientele necesare. Dar, pentru varianta naturista sa spunem merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *