Interpretarea celor mai comune vise

Visele sunt interpretarea subconstientului cu privire la ceea ce se intampla in viata reala, sunt momente si amintiri care se transpun in imagini in fractiuni de secunde. Neindeplinirea lor in viata reala inseamna ca in timpul somnului, creierul nu inceteaza sa nu isi doreasca astfel de lucruri sau de persoane.

Calatoriile

Indiferent unde te duci si ce inseamna modul de transport sau tipul, calatoriile semnifica ca ti-ai pierdut un drum din viata ta. Ai incercat sa scapi de problemele personale, de temeri, de provocari si de sentimente. Este un semn ca trebuie sa te opresti din drum, sa recunosti situatia si sa ii modifici traiectoria. Calatoriile in vise inseamna de fapt veselie, inseamna sa nu fii epuizat nici fizic, nici mental de ceea ce te inconjoara, ceea ce inseamna ca este si timpul sa iei o pauza si sa vizitezi un loc nou.

Oameni morti sau moarte in general

Daca in vise iti apar oameni morti, atunci nu le ignora. Este posibil sa fie vorba despre cineva care este aproape de tine si sa aiba nevoie de ajutor, este cineva care incearca sa te avertizeze despre ce urmeaza sa i se intample. Ei vor comunite greseli care te fac sa eviti anunite situatii periculoase, pentru a te feri din calea pericolelor. Sau, pur si simplu incearca sa iti dea sfaturi intelepte si prietenoase. Credeti sau nu, bunica unui prieten a murit de multe ori in visele acestuia, tocmai pentru a-i da unele sfaturi cu privire la viata reala. Chiar daca nu va plac aceste vise, ele nu sunt de ignorat.

Zborul in vis

Fie ca este vorba ca visezi ca zbori cu avionul sau ca plutesti pe un nor, zborul in vis inseamna libertate. Inseamna ca trebuie sa te opresti din ce faci, sa analizezi situatia si sa iti acorzi mai multa libertate. Pentru ca in viata reala nu o poti face, evadarea apare in vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *