Inventivitatea la cote maxime- ce poti face cu berea

In conditiile in care mai toate produsele din zilele noastre sunt pline de aditivi, conservanti si toate chimicalele posibile ceea ce este natural se gaseste mai greu si mai rar. Asa ca orice ocazie prin care ne dorim sa substituim ceea ce inseamna compozitia normala a unui produs este binevenita. Poate ca nu te-ai gandit pana acum insa berea este cea care te poate ajuta din varii puncte de vedere.

Numeste-o inventivitate. Poate fi si asta insa cert este ca o bere te ajuta cand vine vorba de:

  1. Te poti spala pe cap cu ea sau doar clatirea de final. De ce ai face asta- pentru a fortifica parul, pentru curatare profunda care sa nu mai necesite se pare spalare prea frecventa de ordinul zilelor. Si nu in cele din urma berea ofera si stralucire parului.
  2. Poti sa o aplici pe piele. De ce ai face asta- sunt doua motive; poate fi ceea ce iti asigura un bronz deosebit, actionand ca un stabilizator de culoare, de pigment al pielii. Asa ca pana sa inchei sesiunea de bronzat poate ca ti-ai dori sa ai in vedere cum sa intretii acea culoare. Si chiar si cand nu este vorba de bronz berea este cea care curata pielea si o face moale la atingere.
  3. Berea poate fi in egala masura “hrana” pentru plante, atat cele din gradina cat si cele din interior. Berea are prin compozitia sa anumite ingrediente care sa favorizeze modul in care se dezvolta o planta.
  4. Curata mobila. De ce ai face asta- berea poate cu ajutorul aciditatii sale sa curete profund petele si dincolo de asta tine de modul in care ofera stralucire suprafetelor.
  5. Marineaza carnea. Cu ingrediente potrivite berea poate servi si in acest scop.
  6. Calmeaza un stomac deranjat. Cel putin actionand ca un calmant aceasta poate sa ofere o senzatie de eliberare in astfel de cazuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *