Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa iti faci un implant

Daca esti una dintre persoanele care vor sa aiba dantura perfecta, vei sti cu siguranta ce vreau sa iti prezint in randurile de mai jos. Chiar daca mergi toata viata ta la stomatologie si ai grija de dantura ta, se poate intampla ca uneori sa nu reusesti sa iti salvezi toate masele. Unele carii nu se observa la suprafata dintelui si atunci cand o vei descoperi va fi prea tarziu.

In cazul in care acea carie ajunge la nerv, va trebuie tratata prin scoaterea nervului. Odata ce maseaua are nervul scos nu va mai fi vie si cu timpul se va innegri si va cadea cate un perete pe rand, afectant aspectul placut al danturii tale. Insa nu trebuie sa iti faci griji pentru ca aceasta incovenienta poate fi remediata printr-un implant dentar Cluj 2019.

Insa inainte sa iti faci un asemenea implant trebuie sa te informezi macar cu privire la cateva lucruri. Iata de ce iti recomand sa iti faci un implant dentar:

Se integreaza perfect: In afara de aspectul frumos al danturii, nu vei avea acea jena provocata de plombele din argint sau alte materiale atunci cand vei deschide gura sau cand vei manca in public. Deoarece un implant dentar Cluj 2019 se va integra perfect intre dintii tai deoarece va fi facut dupa culoarea si aspectul lor.

Lucruri pe care trebuie sa le stii legate de culoare: daca doresti sa iti albesti dintii cu produse precum benzi de albire sau substante pe baza de peroxid, atunci trebuie sa stii ca lucrarea ta nu isi va schimba culoare. Insa este posibila schimbarea culorii in cabinetele dentare cu anumite substante folosite de catre medicii specialisti. Asa ca daca vrei sau te gandesti vreodata sa iti inalbesti dintii, fa-o inaintea punerii unui implant dentar Cluj 2019.

Un implant dentar este o lucrare prin intermediul careia vei inlocui radacina: cu o componenta ce se va fixa pe osul mandibulei. Aceasta tehnica nu este dureroasa deoarece se vor folosi analgezice care sa nu te faca sa simti nici macar un pic de durere. Timpul in care un implant este pus este de aproximativ 20 de minute. Dar sa nu crezi ca daca vrei sa iti pui o asemena lucrare dureaza doar cat o vizita la cabinetul dentar pentru o carie mica.

Trebuie pregatit terenul inainte: Asta inseamna ca trebuie scoasa maseaua sau resturile de la maseaua care a fost cariata si i-a fost scos nervul sau nervii si curatate canalele de eventualele resturi de mancare inainte. Asta ar putea dura cateva sedinte, iar in cazul in care resturile de mancare au cauzat infectii, pregatirea pentru un implant ar putea dura mai mult.

Dar avantajul pe care il prezinta acest implant dentar este faptul ca te poti intoarce la activitatile zilnice si poti manca toate tipurile de mancare fara sa te ingrijorezi ca ar putea sa te afecteze. Un implant dentar va inlocui dintele tau natural si nici nu vei mai baga in seama ca e un lucru in plus in cavitatea ta bucala pentru ca se va integra perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *