Lumea fashion si cum te afecteaza ea

Desi stim ca tot ceea ce este frumos incanta vizual in primul rand este foarte usor sa cazi parca intr-o capcana a superficialitatii. Exista si o parte negativa din fashion si desi este greu de recunoscut asta concret afecteaza pe oricine- la orice varsta pentru ca parintii aleg hainele copiilor si la randul lor acestia au parte de anumite efecte negative ale hainelor.

Pe langa faptul ca te poti imbolnavi la propriu de nebunia lumii de fashion, alegand cu ardoare hainele de ultim racnet, in egala masura te afecteaza ca si stare pe care o ai si asta din cauza unor proaste alegeri. Mai mult decat asta tine de faptul ca ajungi sa cunosti efectele negative ale unor tipuri de haine si de accesorii. In ce categorie te regasesti?

  1. Tot ce iti atarna de gat duce la dureri si la presiuni chiar si pana la umeri. Intr-o astfel de situatie sunt hainele cu barete in jurul gatului care sa sustina sanii. Desigur, mai dezavantajate sunt cele cu sani mari insa aici mama natura a decis. Sutienele sunt si ele in aceasta categorie sau podoabele grele. De ce ai nevoie de ele insa?
  2. Lenjeria stramta este si ea cu efecte neplacute. Desi unele iti promit sa iti modele trupul, acei ciorapi inteligenti care sa mascheze anumite linii ale corpului, de fapt ingreuneaza circulatia si in timp chiar pot si sa afecteze structura scheletului.
  3. Tot de deformari si de dureri ai parte si cand porti genti grele, mai ales pe o parte. Cazurile femeilor sunt deja comune insa nici barbatii nu sunt lipsiti de acest fenomen.
  4. De dureri lombare se vor plange si cei care aparent nu se imbraca in haine foarte stramte spre exemplu. Care sa fie problema? De vina ar putea fi chiar portofelele, telefoanele sau pur si simplu obiectele pe care le porti in buzunare. Din ideea de a le proteja sau pur si simplu pentru ca deniveleaza modul in care stai pe scaun ajungi sa ai parte de o pozitie nefireasca care clar duce la dureri si disconfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *