Lumea modei cu alti ochi-normcore style

Parca satui de atat de multe trenduri ce tot apar ajungem sa ne orientam in functie de ceea ce c0nteaza pentru noi. Nu  putem fi oameni goi pe dinauntru insa sa purtam cele mai scumpe haine posibile. Asa se naste si trendul numit “normcore”, un stil total aparte ce vizeaza stilul celor care se imbraca banal si totusi cu atitudine.

Trendul Normcore

Aparut ca un trend culmea impotriva celor deja existente normcore nu este tocmai pe placul tuturor pentru ca se adreseaza celor care nu pun accent pe imbracaminte in mod deosebit. Cu alte cuvinte se rezuma numai la haine simple, chiar banale, in combinatii care starnesc si rasul la un moment dat. Sa ne gandim ca ciorapii la sandale reprezinta nu numai ceva ciudat ci si hilar sau chiar taranesc pentru unii. Insa cei care adopta stilul normcore nu se sfiesc sa fara astfel de combinatii.

Vedetele sunt cele imbraca astfel. Ca o modalitate de a face un “statement” cum spun americanii, de a demonstra ca persoana in sine conteaza mai mult decat ceea ce se poarta. Ce-i drept o mica parte din aceasta lume opteaza pentru un astfel de stil si nu pe covorul rosu si in timpul liber. La un moment dat se credea ca satui de atat de multe fite si de eleganta ce se impune la fiecare eveniment si aparitie publica a fost motivul principal pentru care s-a dorit aceasta schimbare.

Daca peste ocean normcore este un stil deja influentabil, “contagios”, in Romania inca se pune pret pe stil, pe fiecare aparitie, chiar si cand vine vorba de a merge la magazinul din coltul blocului. Vedetele isi asuma statutul si nu ar da asta pentru o pereche de blugi banali. Asta totusi contrar a ceea ce se doreste, ca persoana in sine sa fie mai intai remarcata pentru ceea ce este si cum gandeste. Vechea discutie persista, haina face pe om sau omul face haina?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *