Masterchef si-a gasit castigatorul

In ultima editie de Masterchef castigatorul editie cu numarul 2 a fost ales: Aida Parascan. Invingand pe ceilalti doi care aveau sanse la acealasi titlul Alex si Mihai, Aida a reusist sa intruneasca calitatile unui bucatar sef de exceptie. Privind in urma editia a fost una cu de toate, la fel ca si in lumea gastronomica, o explozie de gusturi. Fericita castigatoare s-a ales cu marele premiu de 50,000 de euro si un curs de gatit in Italia.

Pentru public insa surpriza nu a fost atat de mare pentru ca pana la ultima editie secretul a fost dezvaluit in presa. Zvonurile au circulat cu mult pana sa se ajunga macar la semifinala. Desi cu siguranta ca pentru concurenti a existat o clauza de confidentialitate totusi secretul a fost dezvaluit. Presa vuia astfel ca marea castigatoare nu a fost alta decat publicul se astepta.

Istoria Aidei spune multe spre cum a reusit sa razbata in lumea gastronomiei. Inca de mica a fost atrasa de gatit insa mai mult din necesitate care pe parcurs s-a transformat in accent pe calitate si pasiune. A gasit ingredientele necesare pemtru reteta perfecta si munca a fost rasplatita cu marele premiu si titlu de masterchef. O luptatoare. Asa a fost carcaterizata Aida ca si concurent. Mama responsabila poate si varsta a fost cea care a adus un plus in educatie din punct de vedere gastronomic caci in momente de stres a stiut sa isi tina in frau nervii si stabilizandu-se a avut de castigat in fata altor concurenti.

In ultima faza a concursului, ultima proba a fost libera alegere a ceea ce se gatea. Tocmai acest aspect a adus un plus in provocare pentru ca imaginatia trebuia sa primeze, dincolo de modul corect de a gati si cu gust. Miel, porc, sos cu fenicul, ierburi aromate- o nebunie- a fost ceea ce Aida a ales si a castigat!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *