Masuri extreme pentru un vis implinit

Cand vine momentul prielnic pentru o casatorie? Nimeni nu poate spune cu certitudine insa in unele cazuri este vorba de o oarecare impunere. Din motive religioase, ce tin de eticheta societatii si nu numai unii se complac in cazul in care fara plan apare in peisaj un copil. Sarcina este un motiv puternic pentru a forta un pic lucrurile. Si chiar daca ai crede ca totul este un plan bine pus la punct in unele cazuri se rezuma la o inscenare.

Greu de crezut? Celebrul site Craiglist este plin de anunturi. Nu, nu se ofera servicii ci un test de sarcina. Sa cumperi un test de sarcina pozitiv este primul pas in a speria pe cel care parca nu se grabeste deloc sa faca marele pas. Totul a pornit de la ideea unei femei din New Jersey care a facut totul sa para o promotie. De ce sa astepti daca poti sa schimbi lucrurile pentru a-ti implini visul?

Suna extrem si asa si este acolo unde se vand astfel de teste ca painea calda. Cu un pret ce variaza si se mai si negociaza testele de sarcina care indica pozitivul pentru o sarcina sunt cerute si vandute. Cele care o fac se gandesc probabil la un mic profit in schimbul amintirii de a pastra testul ca prim semn al venirii copilului in familie. Cele care le cumpara isi forteaza norocul. Parca ar trai o telenovela caci o gluma spune ca “gara a vazut mai multe sarutari patimase si din dragoste decat starea civila” si in acest caz se dovedeste a fi adevarat.

Ce se va intampla pe mai departe doar ele pot sti. Din relatarile celor care si-au exprimat intentia de a cumpara un astfel de test unele opteaza pentru campanii anti sex neprotejat, altele doresc o razbunare a sotului infidel. Cert este ca s-a ajuns si in punctul in care a te casatori fortat este scuzabil caci visul implinit compenseaza cu metoda de a o face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *