Mentinerea frumusetii cu ajutorul alimentelor

Frumusetea….este un atribut pe care fiecare din noi femeile am vrea sa il detinem mereu, in orice moment al zilei, indiferent de varsta. Cu toate ne-am dori sa putem tine timpul in loc, sa gasim “elixirul tineretii” care sa ne asigure tineretea vesnica. Ne-am dori sa ne putem pastra frumusetea intacta si sa putem opri trecerea anilor.

O solutie care ne-am putea ajuta, este alimentatia. Este necesar sa fim atente ce consumam, cand sa consumam, si in ce cantitate. Intre alimentatie si frumusete exista o stransa legatura, astfel putem sa ne pastram atat frumusetea tenului, a parului, a unghiilor si a tot ce tine de frumusetea unei femei. Fiind frumoase ne si simtim bine in pielea noastra. Astfel ar trebui sa ne punem un semn de intrebare si sa facem o analiza inainte de a cumpara produsele alimentare. Inainte de a alege produsele din rafturile supermarketurilor ar trebui sa fim atente si sa citim continutul acestora si ingredientele. Sa evitam pe cat posibil produsele care contin E-uri si alte produse periculoase pentru sanatatea si frumusetea noastra.

Pentru mentinerea frumusetii ne putem ajuta de anumite produse ce contin ingrediente miraculoase. Pentru o piele frumoase e necesar consumul de fructe si legume ce contin minerale si antioxidanti, cat si  un volum ridicat de vitamina C, aceasta ajutand la cresterea continutului de colagen care ne reda frumusetea, stralucirea si elasticitatea pielii. Lista de produse bogate in substante miraculoase pentru frumusetea noastra cuprinde o gama variata de ingrediente.

Nucile si germenii de grau reprezinta un aliat de nadejde, pentru ca sunt bogate in biotina, un element care ajuta la sanatatea pielii, a parului, cat si a unghiilor. Rosiile reprezinta un puternic antioxidant care ne intarzie procesul de imbatranire, indiferent de starea in care le consumam, fie ca sunt rosii proaspete sau in sub forma de sosuri sau conserve. Consumul de peste de asemenea e deosebit de important pentru ca e bogat in acizi grasi si omega 3, care e un bun aliat pentru pielea ta. Deosebit de important pentru sanatatea noastra il reprezinta consumul de apa. Lichidele ajuta foarte mult, fie sub forma de sucuri naturale,proaspete, consumul de ceai verde, care e un puternic antioxidant.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *