Metode simple sa iti parfumezi dulapurile

Inchise cu usi, hainele stau in dulapuri char si cate un sezon intreg. Mai ales cand spatiul nu este tocmai generos este clar ca le vei inghesui numai din necesarul de a indeplini sarcina de depozitare. Imagineaza-ti insa ce se intampla cand le vei scoate, ce miros incep sa emane. Asa ca din cand in cand ai nevoie sa parfumezi totul asa ca iata cateva modalitati simple de a face asta:

  • Levantica este vestita din acest punct de vedere. Poti cumpara mici saculeti cu lavanda sau chiar poti si sa le faci singur acasa. Intre haine, aceasta emana acel miros placut si se mentine pentru un timp mai indelungat. In plus, levantica este ideala si pentru relaxare asa ca starea de bine cand le vei purta vine la pachet.
  • Intr-o forma mai rudimentara insa de asemenea utila mici cocoloase de vata imbibata intr-un parfum ce iti place poate fi o alta modalitate prin care sa iti parfumezi rafturile. Nu uita ca unele tesaturi ar putea prinde scama de la vata asa ca plaseaza totul cu mare grija si in zone ce nu ar putea sa afecteze sau sa atinga direct hainele.
  • Roteste hainele. Nu trebuie sa mergi pe ideea ca ultima haina pusa in dulap este si prima pe care o vei purta ulterior. Roteste randurile de haine pentru ca acestea sa nu stea intr-un loc prea mult timp si astfel sa capete un miros mai putin placut.
  • Aeriseste. Aproape pentru orice situatie de asa natura se cere un aer proaspat. Asa ca prefera sa iti deschizi mai toate usile de la dulapuri si sa permiti ca aerul sa patrunda peste tot, lasand totul deschis cu tot cu geam din cand in cand. Ideal insa ar fi ca pe timp de vara hainele de iarna sa cunoasca lumina soarelui in acest scop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *