Noi stiluri de coafuri

O data cu noi tendinte ale anului acesta pentru machiaj si stil categoria de hairstyle este una pe cat de surprinzatoare pe atat de interesanta. In masura in care te poti juca cu imaginatia ta si cu parul tau, stiind cum te avantajeaza mai mult ai spune ca de ajuns pentru tine dar  schimbare este tot timpul binevenita. Descopera ceva nou pentru tine, un nou stil care sa te defineasca.

Impletituri. Fie par scurt, mediu sau lung impletiturile sunt de efect. Si nu trebuie sa fii as in arta impletitului caci un stil casual si relaxat, o simpla rasucire a suvitei de par este de ajuns. Sau opteaza pentru clasica impletitura in 3.

Coc simplu. Acest clasic stil nu se invecheste niciodata iar ca si trend anul acesta se pune accent pe stilul asezat, perfect strans si la ceafa prins. Ai mii de stiluri pentru aceasta categorie, simpla rasucire si asuns dedesubt sau asa cum iti dicteaza imaginatia sa te joci cu parul tau poti sa creezi din stilul sobru ceva cu mult mai comod, o coafura de zi cu zi.

Simplismul cozii clasice. Este poate cel mai simplu cu putinta, cu carare dreapta si nu numai, cu parul perfect strans sau doar perfect intins si usor legat la baza. Este poate dificil pentru cele care au un par rebel caci efectul de pony tail ca si trend se impune la stilul perfect intins. Insa cu multitudinea de produse pe piata vei gasi cu siguranta salvarea ta pentru a putea avea o astfel de coafura.

Pana la urma concluzia in ceea ce priveste stilul pe 2013 se rezuma la eleganta si feminitate, la accent pe detalii si extreme, fie stil cuminte si simplu fie cel complicat, combinat sau bazat pe impletitura. Poarta ceea ce iti place, ceea ce iti defineste caracterul pentru ca in final sa fii o prezenta remarcata oricand, oriunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *