O buna energie vine odata cu suplimentele nutritive

Nivelul de stres la care suntem supusi, lipsa exercitiilor fizice, precum si schimbarile climatice ne fac de cele mai multe ori sa ne simtim lipsiti de energie, incat nu ne mai putem desfasura activitatile in ritm normal si se impune un aport suplimentar de vitamine.

Lipsa pauzei de masa de la birou sau masa luata pe fuga, ne fac sa nu ne putem concetra pe scopurile si obiectivele pe care le avem de indeplinit in cadrul sarcinilor noastre, si ajungem de cele mai multe ori sa fim extrem de obositi, incat nici o masa copioasa nu ne-ar face sa ne simtim mai bine.

In conditiile in care nivelul de stres este ridicat iar aportul nostru de vitamine si minerale este scazut, se impune consumul de suplimente, menit sa asigure o dieta echilibrata. Printre cele mai cunoscute suplimente nutritive regasim vitaminele si mineralele, proteinele pure, uleiurile alimentare, fibrele alimentare, laptele pentru copii, inducitorii sintetici alimentari si in cele din urma produsele pentru sportivi. Aceste suplimente contin de la vitamine, minerale, proteine, glucide, acisi grasi si nutrienti care au rolul de a ne reface organismul dupa efortul fizic, a ne dezvolta si mentine masa musculara.

Pe langa aceste substante se mai intalnesc si sucurile dietetice, sucurile bio cu extracte naturale, cereale si fulgi din cereale bio,  fructe uscate, alune si nuci bio, alimente, condimente si dulciuri naturale, care ne ajuta sa ne mentinem intr-un ritm alert si sanatos.

Printre beneficiile suplimentelor nutritive se regasesc: o stare fizica si psihica mai buna, un regim alimentar echilibrat, buna circulatie a sistemului sangvinic, buna functionare a memoriei, tonifierea muschilor, mentinerea unei limite normale a glicemiei, amelioreaza functiile sistemului imunitar si redau energia zi de zi. Cele mai multe produse de acest tip au rezultat pentru inima, ficat, bila, oase, ochi, ten, par, rinichi sau inima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *