O intalnire finalizata cu succes

Cum un atlet necesita un masaj pentru a-si calma durerile musculare, fiind obosit tot timpul, asa si fiecare partener, necesita un moment de relaxare si destindere totala. Masajul calmeaza nu doar muschii, ci, de asemenea si mintea, facand intreg procesul de relaxare o adevarata meditatie. Doar cu o usoara schimbare in tehnica, masajele simple pot deveni reale masaje erotice.

Acest tip de masaj poate fi folosit pentru a incinge orice suflet si pentru a incalzi intreaga atmosfera a unei intalniri in intimitate. Chiar daca este doar pentru o singura noapte, un masaj acordat unei femei sau unui barbat, poate fi o adevarata conectare cu lumea fantaziei si a iluziei. Prin urmare, este mai de succes o intalnire intima finalizata cu un masaj suav in compania lumanarilor si a betisoarelor parfumate, decat atingerea unui obiectiv al fericirii neimaginat.

Invata cum sa oferi un masaj erotic

Un masaj erotic este o tehnica excelenta de seductie. Inveti cum sa devii un maseur bun si din capacitatea de a transforma orice intalnire intr-un succes instant. De fiecare data, cand aplici un masaj corporat poti sa te bucuri de o noapte unica, o noapte magica in compania celui sau celei de langa tine. Se pare ca in cazul femeilor ultra sensibile, un masaj erotic este totul si anume, se merge dincolo de simturi, ganduri si trairi, reusind sa fie o usoara pasiune si un corp sensibil la trairile prezentului.

A fi rabdator primeaza cu succesul

Daca esti barbat, atunci trebuie sa fii rabdator cand vine vorba de o femeie. Masajele merg mana in mana cu modul in care mintea si corpul unei femei functioneaza: amandoua trebuie elaborate incet si cu grija. Deoarece femeile necesita si un timp de 20-45 de minute pana sa obtina pe deplin linistea si relaxarea, un masaj este modul perfect de a obtine un strop din fericirea sa intima, din gandurile si simturile trezite din nostalgie. In cazul in care nu stii cum sa incepi un masaj tantric, atunci doar la noi cel mai excentric masaj erotic poti intalni si poti invata cu succes tainele unei seri reusite si pline de armonie.

Imaginati-va demararea unui masaj inofensiv, care incepe cu un masaj simplu la picioare, care se deplaseaza treptat intr-un masaj tandru si romantic. Se pare ca incantarea, caldura si emotiile emanate vor fi mult mai placute, daca se aplica si uleiuri sau creme esentiale cu efect aromatic si terapeutic. Mrejele unui masaj romantic incep sa prinda contur, iar fiecare parte din corpul partenerei va vibra in cele mai inalte note de exaltare.

O mica atentionare

Inainte de a trece de la un masaj simplu la un masaj erotic, intrebati partenera daca este in totalitate de acord. De obicei refuzul nu apare, insa, daca nu sunteti sigur de raspuns, este mai bine sa faceti tranzitia intr-un mod mai usor, mai liber si mai fluid. Mai apoi, la insistente si la stimulii de raspuns, incercati sa evitati orice momente jenante sau incomode in maniera in care sa obtineri o adevarata intalnire de succes.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *