O petrecere ca in povesti pentru copilul tau

Se spune ca in adancul sufletului suntem cu totii copii indiferent de ce varsta avem. Mai cu seama cand la randul nostru avem copii acea poveste si stil fantastic este cu mult accentuat. Asa intelegem de ce trendul de a alege ursitoare botez este din ce in ce mai raspandit si de dorit.

Ce sunt de fapt ursitoarele. Acestea se costumeaza adecvat si sunt acele personaje care vin ca parca din povesti. De fapt nici nu ai zice ca este mare diferenta de vreme ce mai toate detalii sunt in favoarea unei astfel de situatii. Concret, se deghizeaza in rochii diafane si cu bagheta lor magica promit un rasfat de vorbe bune. Caci intr-o intelegere mai buna a ceea ce ursitoarele fac este tocmai legat de faptul ca vin cu urari de bine.

Insa povestea merge mai departe si dincolo de cele 3 sau poate chiar 4 ursitoare ai putea avea parte in cadrul aceleiasi petreceri de prezenta unei ursitoare rea. Doar de dragul spectacolului pana la urma. Aceasta se doreste a fi intruchiparea celei care doreste sa faca rau insa asa cum spun si povestile, nu ii iese. Tine de puterea binelui fata de incercarile a ceea ce reprezinta raul. Binele invinge si petrecerea se destinde!

Invitate in cadrul formal al petrecerii de botez ursitoarele se potrivesc cum nu se poate mai bine. Si asta pentru ca acestea sunt cele care aduc un spectacol ca la carte, un show admirat si apreciat de toata lumea, de la cei mici la cei  mari. Poate ca si in acest sens se gandesc parintii; adesea la astfel de petreceri sunt invitati si copii, cei care isi asteapta portia de distractie asa ca ursitoarele vor fi pentru ei toti ceea ce isi doreau sa vada, cat si pentru parinti pana la urma caci acestia au si ei parte de un spectacol menit sa anime totul.

Creand amintiri din primele momente din viata copilului, marcand o trecere in randul celor crestinati petrecerea de botez este un moment prielnic pentru a a alege urarile de bine ale ursitoarelor. O data ce ai ales un astfel de program pentru marele eveniment nu trebuie sa te preocupe nimic caci acestea vin cu toate dotarile necesare, la propriu si la figurat. Au o experienta in ceea ce priveste acest tip de show de parca te gandesti cum nu ai auzit tu pana acum de asa ceva. Isi aduc propriile costumatii si vin cu texte bine pregatite, recitate ca la carte si cu o expresivitate ce parca te poarta in lumea celor mici, de poveste.

Mai mult decat atat, pentru un spectacol complex asa cum ti se promite echipa de ursitoare este cea care poate sa fie insotita si de un inger pazitor care in mod simbolic sa insoteasca copilul pe durata evenimentului. De asemenea isi vor aduce propriile echipamente, cu microfoane si accesoriile necesare. Actrite desavarsite, profesioniste, promit sa faca din petrecerea de botez una cu mult peste ceea ce simplismul inseamna. Si daca personajul principal de fapt este copilul atunci totul sa fie tematic pentru el!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *