O placere de moda veche versus internetul- lumea muzeelor

O vacanta nu este pentru toti de aceeasi natura care sa se rezume la distractie, care sa insemne un timp de relaxare totala pe plaja. A cunoaste noi lucruri, a descoperi locatii, a vizita cel putin o data in viata acele destinatii care uimesc prin natura lor este o alta definitie a vacantei perfecte. A vizita muzee spre exemplu este poate cea mai raspandita activitate. Inca de cand eram mici  excursiile erau menite sa includa un tur al locurilor unde cultura este baza, acolo unde poti invata ceva; si pastrand acest obicei se pare ca a vizita un muzeu este inca o acitvitate de interes.

Cum ramane in schimb cu comoditatea? Fara sa punem in calcul ce tip de vacanta este vorba, care este bugetul si aspecte care sa scoata in evidenta faptul ca a vizita un muzeu este ceva relativ exista internetul cel care aduce in prim plan usurinta de a vizita la distanta ceea ce te intereseaza. Intr-o nota comparativa este vorba nu numai de timp ci de disponibilitate, nu numai de posibilitate ci si de alternativa. In acest sens cat de simplu este ca la un click distanta sa gasesti acele muzee care sa iti dezvalui uluitorul. Si asta pentru ca internetul permite, pentru ca este o alternativa in lumea moderna.

De asemenea intr-o nota comaprativa totusi experienta in sine este fara egal. Pasii pierduti printre randuri, un ghid care iti prezinta povestea de dincolo de acele exponate reci si fara glas, imagiena vizuala care te captiveaza este cu totul altceva decat ceea ce poti sa descoperi dincolo de ecran. Cu pareri impartite despre ceea ce in plan concret a vizita un muzeu inseamna si ceea ce internetul ofera in zilele noastre desigur ca tinerii vor gasi mai putin si deloc interesant o astfel de activitate. Dar totul tine si de strategie caci un bun exemplu a fost expozitia de corpuri care prezenta omul in interior, o lectie de anatomie altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *