O relatie buna cu somnul

Somnul este principala activitate care ne mentine in forma pentru alte activitati pe care le desfasuram in timpul zilei, in maniera in care ne ajuta sa ne odihnim organismul si sa ne pastram energia. Cu toate acestea sunt unii oameni care iubesc somnul prea mult, incat isi petrec intreaga zi dormind sau lenevind. Se pare ca nimeni nu le poate intelege acestora din urma pasiunea pentru a dormi, in masura in care unii pot muri din lipsa acestuia. Acesta este si unul din motivele pentru care oamenii aleg sa doarma mai mult, pentru ca nu vor sa moara mai repede.

Probleme cu care se confrunta iubitorii de somn

Iubitorii de somn simt mereu lipsa pernei si a propriului pat, in maniera in care se gandesc o zi intreaga la momentul in care vor ajunge acasa si se vor intinde in propriul pat, de parca intreaga viata a lor s-ar invarti in  jurul acestuia. In acest caz dorm cu cel putin 3 perne langa ei: una pe care pun capul, una pe care o imbratiseaza si una pe care o dau jos din pat dupa ce au adormit.

Calculeaza mereu timpul de somn pentru fiecare noapte. Numaratoarea inversa pentru somnul de odihna incpe cu fiecare zi, in maniera in care se gandesc cum sa ajunga acasa si cum sa isi organizeze activitatile in masura in care sa doarma cel putin 8 ore pe noapte. Pur si simplu nu inteleg oamenii care pot functiona cu un numar de mai putin de 8 ore dormite pe noapte. De asemenea, cei care iubesc somnul probabil calculeaza si timpul de cand se trezesc si merg la munca pana la cel in care sunt acasa.

Pot dormi oriunde in orice moment al zilei. Desigur ca pentru cei care au o relatie buna cu somnul, nu conteaza in ce loc sunt, daca au sau nu un pat la dispozitie, in masura in care pot atipi oriunde in orice moment al zilei, chiar daca asta inseamna si 10 minute, atunci cand seful nu este in preajma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *