Oamenii fericiti nu fac asta!

Sa fii un om fericit este o chestiune relativa. Cu alte cuvinte exista o interpretare diferita cand vine vorba de fericirea umana. Cu toate acestea totul vine din interior asa ca tinand cont de asta iata o lista a aspectelor pe care oamenii fericiti nu le fac.

  1. Nu evita strainii. Desi in cultura noastra este ca si dubios sa te afisezi cu oricine indiferent daca iti este numai prieten sa fii mai deschis este ca si cand ti-ai dori sa iti extinzi aria celor pe care ii cunosti si cu care iti doresti sa corelationezi.
  2. Oamenii fericiti nu asteapta ceva anume in schimb ci ofera cu drag orice ar avea pentru cei din jur.
  3. Increderea in sine este extrem de importanta. Asta face ca la fiecare pas sa aiba incredere in ei si sa faca mereu un pas decisiv. Ai putea fi chiar cel mai bun insa fara incredere nu vei demonstra asta.
  4. Oamenii fericiti nu se plang. Fie ca este vorba de serviciu, fie ca este vorba de viata personala oamenii cu adevarat impliniti nu vor spune ca sufera.
  5. Sunt optimisti.
  6. Nu refuza o schimbare si nu raman in aria lor de confort, in necunoastere si in umbra vietii.
  7. Risca; pe principiul riscului care aduce si castigul pana la urma adrenalina vietii vine si din asa ceva.

Dar lista nu se opreste aici. Ce este poate cel mai important si baza a ceea ce trebuie sa stii este acceptarea, toleranta pentru ca mai apoi sa iti dai seama ca nu trebuie sa te schimbi de dragul altora cum nici tu nu trebuie sa schimbi pe altii dupa bunul plac. Nu judeca caci in puterea unei situatii nu stii cum ai putea reactiona. Accepta tot ce este in jurul tau. Si multumeste pentru asta! Oamenii fericiti fac asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *