Oare de ce te-ai casatori cu cel mai bun prieten?

Cele mai bune prietenii se leaga in copilarie sau in perioada adolescentina, atunci cand cele mai multe intamplari se petrec impreuna, motiv pentru care unii dintre tineri aleg sa ramana prieteni toata viata.

Care sunt motivele pentru care te-ai casatori cu cel mai bun prieten?

Viata ar fi privita ca o aventura

Cel mai important aspect care mentine o relatie de prietenie si implicit o relatie de cuplu este alungarea monotoniei, motiv pentru care daca iti cunosti cel mai bine prietenul atunci stii cu siguranta ca acesta te va insoti in cele mai incredibile calatorii sau excursii, motiv pentru care nu te-ai plictisi niciodata.

Cei mai buni prieteni nu pot sta suparati

Atunci cand se intampla ca cei mai buni prieteni sa se certe, este cu siguranta un lucru care nu va dura, intrucat acestia nu isi poarta ciuda sau ura si trec cu usurinta pentre fiecare impas care ii fac sa nu mai vorbeasca. Daca cel mai bun prieten este suparat pe tine, sau tu pe el, atunci impreuna veti gasi o modalitate de a alunga supararea.

Aveti teluri si scopuri comune

Cand vine vorba de partea profesionala, atunci stiti cu siguranta ca luptati pentru a va dezvolta, incat prietenul s ava inteleaga cand nu aveti timp de acesta sau cand sunteti prea obosit din cauza muncii. Din acest motiv, indiferent ce decizie vei lua, partenerul te va sustine neconditionat.

Devii o persoana mai buna

Cel mai bun prieten te iubeste chiar si atunci cand nu meriti, motiv pentru care este bine sa iei in considerare cand acesta spune cate ceva despre tine si despre comportamentul tau, incat este posibil sa fie foarte onest si sa spuna ce gandeasca in mare parte din timp. Cu siguranta vei avea timp sa imbunatatesti cate un aspect la tine, incat sa te cunosti mai bine si sa devii un om mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *