Omul in viitor

Pentru ca ne macina curiozitatea, pentru ca avand la baza mersul lucrurilor, lumea moderna si ritmul acesteia un studiu recent realizat a venit cu o dezvaluire ce va schimba perceptia despre omenire. Cercetatorul Dean Burnett a venit cu propria varianta despre cum va evolua omenirea. Dezvaluirile sale sunt cu adevarat impresionante caci omul viitorului va avea o infatisare cel putin ciudata.

De meserie neurolog Dean Burnett spune ca omul in viitor va avea tentacule. Si cum nu era de ajuns va avea piele cu schimbari de culoare, am putea crede asa cum un cameleon este. Nu in ultimul rand se crede ca scheletul unei persoane din viitor va fi flexibil, iar auzul selectiv.

Aceasta este doar o teorie proprie care se bazeaza pe anumite aspecte corelate cu viata actuala. Mai cu seama pentru ca viata actuala aduce mai mult sedentarism, ne tine in fata calculatoarelor, ne aduce in punctul in care lucrand in fata monitorului sa dezvoltam abilitati corelate cu acest domeniu. Pentru fiecare aspect pe care il aduce ca si caracteristica a omului din viitor neurologul explica care este ideea de baza. Astfel ca pentru a avea pielea care se schimba, ca cea a unui cameleon va fi nevoie de puterea mintii. Si cum in viitor se presupune ca vom putea controla  mai multe actiuni cu puterea mintii de ce nu am putea face acelasi lucru si cand vine vorba de aspect?

Alti cercetatori estimeaza cum va arata omul peste 1000 de ani. Cu o inaltime medie mai mare ca pana acum se crede ca in ceea ce priveste alimentatia si grija fata de sanatate totul va fi la un nivel mai saitisfacator. Cu creier mai mic, dinti mai putini, degete mai lungi deja se contureaza ideea unui om din povesti, creaturi si nu fiinte blande.

Cu presupuneri de tot felul fiecare are propria viziune despre omul in viitor. Oare cum va fi insa?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *