Pantofi fara pereche

Orice femeie este invidiata pentru pantofii pe care ii poarta la fel de mult ca si pentru frumusetea sa naturala. Orice femeie se va simti flatata datorita pantofilor pe care ii poarta. Si nu numai cand vine vorba de design ci si pentru modul in care se simte purtant acei pantofi. este de la sine inteles ca o pereche de pantofi sunt, paradoxal spus, doriti a fi fara pereche.

Goana dupa pantofi

Se spune ca femeile sunt dorite de a avea cat mai multe perechi de pantofi. Si nu este un mit caci parca niciodata nu sunt de ajuns. Insa asta nu inseamna ca o cantitate foarte mare inseamna un rabat de calitate. Astfel, in goana dupa pantofi se pune accent pe fiecare detaliu ce contureaza pantofii mult doriti. Se va cauta un producator incaltaminte care se ghideaza practic dupa ghidul calitatii, care de fiecare data surprinde in detalii. 

Ideea in sine tine de o exprimare a personalitatii pana la urma. Este frustrant ca dupa ore bune de a realiza o tinuta completa la un eveniment sa te intalnesti cu o persoana care are aceeasi pantofi ca si ai tai. E ca si cand nu ai pic de originalitate, e ca si cand nu ai facut mare efort sa iti aranjezi tinuta si sa tii cont de faptul ca trebuie sa  iesi in evidenta cu stilul tau. O femeie ar trece peste multiple suparari insa mai rar uita de jena unui astfel de moment. Desi, cel putin cand vine vorba de pantofi eleganti, un brand magulitor, pentru unele este declaratia clara a faptului ca o femeie se respecta si isi permite un anumit tip de incaltaminte. Chiar si asa insa nu este deloc placut sa te confunzi in multime si sa nu ai acel ceva numai al tau. Ori pantofii sunt de o clasa importanta in completarea unei tinute de orice fel, pentru orice moment al zilei.

Poate ca intreaga nebunie de goana dupa pantofi tine de dorinta ca fiecare tinuta sa fie innobilata de o pereche de pantofi unici, de o pereche de incaltari care sa puna acel punct pe “i”. Pana la urma pentru acele femei care tin la propriul stil, pana la urma pentru cele care stiu sa puna accent pe ce conteaza chiar si cea mai simpla tinuta se pune in valoare cu o pereche de pantofi bine alesi. Iesi din banal si esti tu in toata splendoarea si eleganta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *