Pensiuni canine

Desi pentru unii un rasfat exagerat, pentru altii o necesitate in anumite situatii pensiunile canine au devenit in ultima vreme ultima fita pentru animalele de de companie. Pana la urma sunt locuri de cazare a micilor sau marilor necuvantatoare ioar cand nevoia planeaza in cazul tau ajungi sa te convingi singur.

Ce implica o pensiune canina? Este primul prag de confort oferit caci exista si hoteluri de acest gen. Cu locuri amplasate pentru fiecare, cu dotari care sa reflecte stagiul de cotizare pe care esti dispus sa il achiti mai exact este vorba de mici incaperi, custi sau paturi speciale, loc de joaca, spatiu suficient pentru plimbare, tot ceea ce ar avea nevoie animalutul pe perioada sa de cazare in astfel de locuri.

In functie de fiecare astfel de pensiune canina pretul variaza pe aceeasi lungime de unda cu serviciile oferite. Poate fi vorba de atentie speciala acordata animalutului, de la dresaj la plimbare singur doar in compania ingrijitorului pentru a evita conflicte de ordin social, de comportament in prezenta altora. Unii ofera supraveghere video non stop pentru ca neavand poate incredere in reactiile animalutului, pentru a fi sigur ca dispune de tratamentul corect, fiind poate la prima experienta de gen si nu numai, pentru a viziona oriunde ai fi imagini cu cel lasat acasa.

Si daca te-ai decis sa incerci si tu ar fi bine sa tii cont de schimbarea pe care o faci in viata animalutului tau. Poate ar fi bine sa incerci perioade scurte de vizita pentru a-l obisnui in primul rand cu ideea. Si numai asta dar in ceea ce priveste sanatatea animalului tau de companie trebuie sa demonstrezi ca este vaccinat si fara risc de a dezvolta o bola sau de a o raspandi la altii, sa nu fie agresiv sau la perioada de imperechere. Iar nu in ultimul rand rezervarea se stabileste cu cel putin o saptamana inainte; ai sa fii surprins cat de cautate sunt astfel de locuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *