Perfectiunea feminina- cum atingi acest tel in mai putin de un minut

Timpul este inamicul numarul unu care ne tine departe de planurile pe care dorim sa le realizam. Cand vine vorba de aspectul fizic invocam cel mai adesea lipsa de timp pentru a urma anumite tratamente. Dar de la femei exista pretentii. Devin imaginea de frumusete, idealul de feminitate si cu formele lor atrag priviri fara doar si poate. Acest concept este intens abordat pentru mai toate campaniile de publicitate caci ce barbat, si chiar si femeie, nu ar fi impresionat de frumusetea sublima?

Ne dorim perfectiune, cautam mereu o cale spre asta si cum in lumea moderna totul este posibil in cateva secunde ne transformam instant. Lasand la o parte interventiile chirurgicale care au si ele o amploare pe piata modificarile in programe de specialitate ne ajuta sa devenim mai inalte, mai slabe, mai bronzate. Perfectiunea se atinge in cateva secunde.

Priveste acest clip.

Arata un manifest in ceea ce priveste perfectiunea femeii. In cateva secunde ceea ce era o femeie obisnuita devine un sex simbol, o femeie mai mult decat atragatoare. Rezultatul este unul inedit insa…ireal. Si totusi place ochiului. Pentru ca devine un etalon.

In ideea de a demonstra ce impact are manipularea digitala site-ul GlobalDemocracy.com a lansat acest clip care vorbeste de la sine. Dorinta a fost din start aceea de a arata tuturor doamnelor si domnisoarelor ca ceea ce vad in reviste si in lumea online, oriunde in lumea publicitatii este rezultatul unor transformari prin programe. Inevitabil le vei admira insa nu exista corelatie in viata reala. Si din nefericire mai ales categoria de femei tinere se lasa dusa de val si catalogheaza astfel de imagini cu perfectiunea spre care tind. Ajung sa se infometeze, sa isi distruga sanatatea, vitalitatea si tineretea in disperarea de a fi la fel ca cele pe care le admira. Ce nu se constientizeaza ca nici modelele care fac parte din reclame nu sunt astfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *