Petrece timp cu copilul tau

Copilul tau se plictiseste repede si nu stii la ce metode sa mai apelezi pentru ca acesta sa fie mai plin de viata si mai vesel? Incearca sa il inscrii la cursurile de abilitati, incat poate invata cum sa picteze, cum sa deseneze, cum sa cante sau cum sa gateasca. Fii sigur ca imaginatia si creativitatea lui este intr-o continua dezvoltare, pentru ca vremurile in care traim au permis o accelerare mai rapida a copilariei, urmata de o maturizare timpurie.

Ai grija sa il feresti pe copilul tau, cat se poate de mult, de tot ceea ce inseamna tehnologie, incat sa nu stea in fata televizorului mai mult de o ora pe zi si sa nu se joace la calculator in aceeasi masura. Cel mai bun aspect al acestor cursuri de formare si dezvoltare personala il asigura timpul flexibil, incat poti alege momentul din zi in care sa duci copilul in locul repectiv. Astfel, este ideal sa il duci la pranz, incat sa ai si tu timp sa gatesti sau sa iti faci cumparaturile si ce mai trebuie prin casa.

Cel mai interesant la aceste cursuri mi se pare personalul inventiv si creativ care se ocupa de copilul tau. De exemplu, daca alegi sa il duci la orele de gastronomie, acesta va invata sa faca gogosi sau prajituri simple, dupa care te va invata si pe tine etapele gatitului, privite din perspectiva sa. Te asigur ca se va distra dublu in cadrul orelor, incat si tu sa fii multumita si el sa fie fericit.

Mai mult decat atat, il poti invata si acasa sa gateasca, incat daca ai cateva ore libere intr-un weekend alege sa le fructifici in asa maniera incat si tu sa petreci mai multi timp cu micutul tau si sa va distrati in aceeasi masura. Tot ce va trebuie este buna dispozitie si spor la gatit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *