Pleci in excursie si nu stii cum sa iti incarci telefonul? Go4deals.ro iti ofera o solutie unica!

sursa: go4deals.ro

 

Avand in vedere faptul ca am devenit dependenti de telefoanele noastre mobile, este de la sine inteles ca ne dorim ca dispozitivul nostru mobil sa aiba baterie mereu- astfel incat sa putem tine legatura cu cei apropiati. Dar, ce te faci daca esti iubitor de activitati in aer liber, pleci pe munte sau in camping pentru cateva zile? Cum te descurci cu incarcarea bateriei telefonului? Bineinteles, ai luat in calcul o baterie externa insa, din pacate, acesta necesita alimentare la priza- asa ca nu e foarte practica. Dar, ai luat in considerare un acumulator extern cu incarcare solara?

O baterie externa cu incarcare solara este un dispozitiv usor de folosit, mai ales in cazul in care se doreste evitarea utilizarii sursei de alimentare la priza, pentru incarcarea smartphone-ului sau a tabletei. De altfel, acest tip de baterii sunt usor de folosit, iar utilizatorul nu trebuie sa acorde un grad ridicat de atentie atunci cand le foloseste.

Cum functioneaza o baterie externa cu incarcare solara?

 

Datorita faptului ca incarcatorul are pe suprafata sa panouri solare, acesta reuseste sa colecteze puterea ce provine de la soare, astfel incat sa o transforme in energie electrica. Avantajul principal al utilizarii bateriilor externe cu incarcare solara este acela ca, aceste dispozitive pot fi utilizate pentru a stoca energie, care poate fi folosita mai tarziu, cand soarele poate nu mai este pe cer, sau poate este acoperit de nori- de exemplu, un utilizator poate stoca energie in baterie, de-a lungul zilei, si o poate folosi pe timp de noapte pentru a-si incarca telefonul.

sursa: go4deals.ro

 

De asemenea, o astfel de baterie este potrivita pentru incarcarea smartphone-urilor, a iPad-urilor, a tabletelor si, de ce nu, a unor laptop-uri. In plus, spre deosebire de alte baterii externe, utilizatorul nu trebuie sa isi mai faca griji caracteristice situatiilor in care se uita bateria externa in soare, deoarece, un acumulator cu incarcare solara nu vine insotit cu riscul de explozie atunci cand este expus la o cantitate de lumina solara puternica.

In plus, numarul de panouri solare dispuse pe suprafata incarcatorului determina cantitatea de energie ce poate fi stocata si utilizata, ulterior, in incarcarea bateriei dispozitivului mobil care se doreste.

Beneficiile utilizarii unei baterii externe

 

Este destul de evident care este cel mai mare beneficiu oferit de utilizarea bateriilor externe cu incarcare solara: acestea nu au nevoie de surse electrice externe pentru a reincarca bateria unui dispozitiv mobil. Tocmai din acest motiv, bateriile de acest tip ofera libertate de miscare, fiind accesorii potrivite, mai ales pentru cei care iubesc sa isi desfasoare activitatile in aer liber- in excursii la munte, la mare, in camping cu prietenii etc.

sursa: go4deals.ro

 

Lipsa dependentei fata de o sursa stabila de alimentare vine si cu o serie de alte beneficii subtile: celulele solare prezente pe suprafata acestor baterii nu genereaza niciun fel de emisii, deseuri sau produse secundare.

Intrebari frecvente legate de bateriile externe cu incarcare solara

 

Alegerea bateriei externe solare poate fi un proces destul de dificil pentru oricine, mai ales daca se iau in calcul si optiunile disponibile in mediul online. De aceea, pentru a sti ce tip de baterie ti se potriveste, trebuie sa stii de ce caracteristici trebuie sa tii cont.

 1. Se utilizeaza celule solare eficiente? Cele mai multe incarcatoare solare folosesc celule monocristaline, deoarece acestea sunt cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piata. Din pacate, nu toate acumulatoarele solare sunt dotate cu celule monocristaline, ceea ce le face sa fie mai putin eficiente si mai predispuse la degradare. De altfel, se poate spune ca un incarcator solar este slab, numai daca se priveste dispozitivul in ansamblu: de exemplu, daca suprafata sa este lucioasa ca sticla, inseamna ca, cel mai probabil, acel incarcator solar nu este tocmai eficient.
 2. Se folosesc baterii? Atunci cand se alege un incarcator solar, este important sa afli daca acesta foloseste baterii interne sau nu. De ce conteaza acest aspect? Pentru ca un acumulator solar ce foloseste baterii interne este, cel mai probabil, o achizitie proasta, deoarece acesta va avea tendinta sa se degradeze dupa ce va fi expus la ore lungi de soare.

  sursa: go4deals.ro

   

 3. Bateriile solare trebuie sa aiba caracteristica de auto-retry (autoincarcare)? Auto-retry este o forma noua de tehnologie, care permite incarcatoarelor solare sa porneasca automat, dupa ce acestea au fost ferite temporar de lumina soarelui. De altfel, cei mai multi utilizatori se plang ca atunci cand bateria solara este acoperita de umbra sau de un obiect de blocheaza lumina soarelui, acumulatorul se va opri si nu va mai incarca dispozitivul dorit.
 4. Se poate folosi dispozitivul in timp ce este incarcat de la o baterie solara? Cel mai mare avantaj adus de bateriile conventionale este ca acestea permit ca utilizatorul sa isi foloseasca smartphone-ul sau tableta, in timp ce este conectat la energie. De aceea, indicat ar fi sa se gaseasca un acumulator solar care permite utilizarea dispozitivului in momentul incarcarii- la fel ca in situatia acumularii bateriei telefonului de la priza.

  sursa: go4deals.ro

   

 5. Este o baterie solara durabila? Gadget-urile precum acumulatoarele cu incarcare solara pot fi extrem de delicate, mai ales daca acestea sunt realizate din plastic. De aceea, cel mai bine este sa se gaseasca un incarcator solar ce este realizat din materiale de inalta calitate, cu o structura puternica si care sa fie, dupa preferinta, rezistent la apa sau la alte socuri puternice.

Go4deals.ro ofera baterii solare, de calitate

 

Avand in vedere toate aceste lucruri, compania go4deals.ro ofera utilizatorilor- celor pasionati de sport, activitati in aer liber etc.- baterii externe pentru smartphone-uri cu incarcare solara, potrivite pentru situatiile in care telefonul a ramas fara energie.

sursa: extendedbatteryreview.com

 

Si, pentru ca toti dintre noi suntem dependenti de telefonul mobil, o baterie externa chiar este de mare ajutor, mai ales in situatiile in care ramanem fara energie suficienta la telefon, nici macar pentru a efectua un apel. Cu toate ca bateriile externe au revolutionat total modul in care ne gestionam timpul in ziua de azi, totusi, exista situatii in care ramanem fara baterie, iar alimentarea la o priza iese din discutie.

De aceea, o baterie externa cu incarcare solara este o alegere potrivita, astfel de gadget-uri fiind potrivite, mai ales, pentru cei care iubesc sportul, excursiile, mersul pe bicicleta sau orice alta activitate ce implica foarte multa miscare.

sursa: go4deals.ro

Bateriile externe cu incarcare solara de la go4deals.ro pot reprezenta o alegere potrivita in astfel de momente, acestea fiind compatibile cu toate smartphone-urile de la ora actuala, indiferent de producator: Apple, Samsung, HTC, LG, Sony etc. In plus, bateriile externe de la go4deals.ro sunt rezistente la socuri, la apa, praf, avand specificatii deosebite: capacitatatea bateriilor oferite de go4deals.ro este intre 4000 si 12000mAh; panouri solare; cablu USB; oferind, de asemenea, acumulatoare ce se pot incarca atat la priza, cat si la energie solara.

Blogger: Cristina M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *