Pretentii de confort la hotel

In momentul in care iti faci o rezervare la un hotel este de la sine inteles ca nu poti sti ce te va astepta. Iti vei dori poate ca lenjeria sa fie una superba de o anume culoare insa pretentiile de acest gen nu pot fi tot timpul onorate. Se presupune ca fiecare hotel in parte adopta stilul sau asa ca mai mult decat igiena si calitatea unei lenjerii nu iti pot satisface pretentiile de culoare.

Cu toate acestea in momentul in care te vei caza intr-o unitate turistica nu poti considera ca “merge si asa”. Ai pretentii chiar si in plan personal, acasa, deci nu poti renunta la standarde cand vine vorba de locul in care dormi, platind pentru asta.

Din sirul de aspecte definitorii pentru camera in care te vei caza lenjeria este cea care aduce secretul unui somn linistit. Aceasta trebuie sa fie curata si mai mult decat atat, cu anumite detalii care iti sporesc tie confortul. Asadar, in materie de lenjerii de pat hotel trebuie sa se tina cont de calitate. Acest aspect actioneaza in doua sensuri, de la calitatea materialului pentru confort cat si a materialului ce se vede ulterior dupa spalari. Modul in care se pregateste o camera pentru oaspeti incepe cu lenjeria- daca nu e noua atunci trece prin etapele de igiena, apretare si curatare profunda. Nu este in avantajul nimanui ca materialul sa nu fie cel de calitate.

Nu vei analiza din ce este facuta lenjeria insa iti vei da seama si singur ulterior. De la atingere pana la modul in care te simti cand esti in pat si pana la modul in care te simti pe durata somnului materialul unei lenjerii este in masura sa spuna o diferenta. Asadar, cand nu este acel material natural ce lasa pielea sa reziste vei transpira. Vei avea acea senzatie de umiditate permanenta ce se accentueaza. Si nu este deloc placut sa patesti asta. Ba chiar mai mult, specialistii spun ca o stare buna in timpul somnului pleaca de la nevoia de a se pastra o temperatura optima nici prea mare nici prea mica. Ori cand tipul de material nu retine umezeala si devine termoizolant prin fibrele sale sintetice nu ai  un avantaj ci un chin.

Din aceeasi serie de sfaturi se crede ca o lenjerie alba iti ofera un grad sporit de confort. Pentru ca ideea de alb o asociezi cu puritatea si cel mai inalt grad de curatenie, cu ideea de impecabil albul castiga teren in a-ti oferi starea psihica necesara unui somn indelungat si linistit.

Dorita a fi o experienta pana la urma cazarea la orice tip de hotel implica alegeri repetate, de la locatie la tipul de camera. Pastreaza-ti chiar si cel mai mic grad de pretentie si alege locatia care iti indeplineste toate dorintele. Nu ne dam seama de asta insa zilnic avem ritualul somnului, sacru pentru a putea functiona normal. Asa ca trebuie sa ii acordam atentia de care are nevoie, cu toate cerintele de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *