Pretentii de mireasa- de inteles sau pure mofturi?

 

In randul femeilor casatoria este mai mult decat acel “da”spus  la starea civila. Totul se pregateste minutios, cu accent pe petrecere cu stil. Domnisoarele de onoare sunt aproape un cliseu insa unul ce se inscrie in lista miresei. Ca o completare; nici prea frumoase pentru a umbri mireasa, nici prea departe de frumusete caci intr-o oarecare masura reprezinta evenimentul.

Si mai stim ca in prag de nunta majoritatea mireselor sunt agitate si cu nervii la pamant, ceea ce face ca orice miscare sa fie o dorinta de control. Si iata la ce s-a gandit o mireasa din SUA: sa puna jar pe domnisoarele de onoare, cu cerinte clare dar exaggerate:

  • Fara tatuaje. De parca ar trebui sa decida tot mireasa sa poata sa impuna si modalitati de a scoate cel putin temporar tatuajele facute.
  • Sa se ingrase. Asta pentru o parte din ele de vreme ce domnisoarele de onoare sa nu fie mai slabe decat mireasa. Pentru restul se pare ca nutritionistul urma sa faca alegerile culinare de respectat.
  • Sa nu se bronzeze decta uniform si cu masura. Mireasa a impus ca orice costum de baie folosit sa fie fara bretele. Crema solara este musai pentru ca domnisoarele sa nu se prezinte la nunta ca racii.
  • Fara schimbari de look sau doar cu aprobare de la “sefa”. Un Breton sau o alat culoare de par venea cu alte pretentii estetice.
  • Si daca nimic nu se face fara acordul miresei sic and vine vorba de discurs exista ceva pretentii. Acesta sa fie oferit spre aprobare sau chiar modificare cu cel putin 4 saptamani inainte de eveniment.

Cu o incheiere dulce spunand ca le iubeste pe toate mireasa in cauza fie vazuse prea multe filme, fie voia o nunta perfecta si asta a dus la o exagerare si o obsesie de a controla totul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *