Profit cu investitii minime

Pentru ca este timpul sa facem o schimbare in ceea ce priveste situatia economica a intregii tari, este timpul sa adoptam propria politica economica in domeniu afacerilor, pentru ca acestea sa se dezvolte si sa produca beneficii economice.

Pentru ca fiecare ne confruntam cu probleme ce tin de bani, de venituri sau de planuri pe viitor, ne gandim la fel si fel de idei de afaceri care sa ne aduca profituri mari cu bani putini. Din acest considerent unii dintre noi, de meserie profesori sau ingineri au decis ca este cazul sa isi schimbe destinul si sa se bazeze mai mult pe ambitie si perseverenta si au gasit unele din cele mai inventive idei de faceri care au avut profit inca din primul an de activitate.

Idei de afaceri romanesti

Pentru ca vorbim de afaceri locale, este esential sa ne referim la acei buzoieni care au castigat profit din urma vanzarii trandafirilor de mai multe tipuri, modele si culori, incat au ajuns sa fie recunoscuti si pe plan national, nu doar local.

Automat cand vorbim de o afacere mai mare, precum cea a unei ferme de cerbi, cu o agricultura bio, vorbim si despre ceea ce implica un proces de piata, privind cercetarea concurentilor si a surselor de finantare, explorare si castig si ne gandim ca un cuvant precum contabilicesc ar putea insuma toate aceste sintagme si procese economice.

Plantatia de goji este o alta idee de afaceri care a fost pusa in practica si in Romania de catre un bucurestean de 40 de ani, care a considerat ca este timpul sa devina propriul sau sef, incat fructele de goji sunt adevarate medicamente pentru sanatate si pentru ca au o piata larga de desfacere, fiind intrebuintate in produse precum bauturile racoritoare si pana la medicamentele farmaceutice. De asemenea fructele de coji sunt utile in producerea lotiunilor si cremelor de corp, avand o mai mare arie de comercializare si distribuire. In acest fel, omul de afaceri este convins ca in cel putin 3 ani isi va scoate investitia ininiala plus propriul profit.

Libertatea ideilor de afaceri
Indiferent de ideea pe care o punem in practica, trebuie sa stim ca mediul de afaceri din Romania este unul pe atat pe libertin pe atat de complicat, pentru ca formalitatile de a demara o afacere nu sunt atat de simple pe cat par, contrar alegerilor in ceea ce priveste obiectul afacerii. Afacerile de succes sunt cele care nu par a fi credibile la inceput, dar cu timpul ajung sa fie unele din cele mai cautate, incat inventatorii sau creatorii afacerilor se pot bucura de roadele muncilor lor in cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *