Pune personalitate in dormitorul tau

Amenajarea locuintei este un proces destul de lent si de greoi, incat ocupa mare parte din creativitatea ta si a celor din jur, implica un demers lung in ceea ce priveste mobilierul, precum si o mare disputa intre membrii familiei cu privire la culorile peretilor.

Daca doresti sa faci din amenajarea locuintei un proces distractiv alaturi de membrii familiei, tot ce ai nevoie este de vointa si buna dispozitie incat rezultatul sa fie unul pe placul tuturor. Pentru a incepe ai nevoie de spatiu si cum faci rost de spatiu daca nu prin eliberarea camerelor de mobila veche si de aspectele care ti se pare ca au iesit din uz.

Pune personalitate in dormitorul tau

O camera trebuie sa aiba personalitate si aici este un lucru bine de stiut ca nu trebuie niciodata sa optam pentru o singura culoare in camera. De exemplu, culoarea unui dormitor nu trebuie sa fie alba, deoarece ne vom simti sufocati de atata calm si liniste in jur, incat este important sa mai punem si un strop de rosu, verde sau galben. Fie ca optezi pentru tavanul alb si peretii in tenta albastra, sau in tenta de verde lamai, este bine un plus de culoare. Iar daca nu vrei sa renunti la alb sub nici o forma, incearca sa gasesti o modalitate de a pune si o amprenta de culoare in alb, fie ca faci un desen, o pictura sau lesi amprenta mainilor copiilor tai pe pereti.

In ceea ce priveste iluminatul, este bine sa optezi pentru acele lustre de dimensiuni cat mai mici, mai ales daca stai intr-un bloc, incat inaltimea camerei nu iti va permite sa optezi pentru o lustra candelabru. Cel mai bine este sa pui o lustra din becuri cu led accesibile  care iti vor oferi luminozitatea de care are nevoie camera ta. Avantajul acestor becuri cu led este ca te ajuta sa economisesti la factura de electricitate, iar dormitorul tau va prinde un contur prietenos si calduros.

Un alt element de care trebuie sa tii cont dupa ce ai ales culoarea peretilor si iluminatul, il constituie alegerea noului mobilier. Ai grija ca acesta sa nu fie in exces si sa aiba prea multe piese regasite in aceeasi camera. Tot ce trebuie sa faci este sa te limitezi la acele piese de mobilier esentiale, precum un sifonier, un pat si un birou, pentru a da impresia de incapere mai mare si mai putin incarcata.

1 thought on “Pune personalitate in dormitorul tau

  • Foarte bune ideile de amenajare a dormitorului . Pe langa lustre, si plafonierele cu becuri LED arata foarte frumos. Mai ales daca alegem o plafoniera cu un design deosebit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *