Rosul te scoate din anonimat

Culoarea dragostei este rosu si ea trebuie sa fie tratata ca atare, ca o culoare puternica, si in acelsi timp sensibila, o culoare dominanta si una calma, intr-un contrast perfect cu negru sau alb. Contrastul perfect dintre rosu si negru vor accentua cu siguranta silueta corpului tau, astfel incat poti opta oricand pentru o bluza rosie si o pereche de pantaloni negri tip skinny sau invers. Combinatia perfecta a celor doua culori nu numai ca te vor face remarcata, dar iti vor crea si o stare de bine.

Printre elementele vestimentare din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca in acest sezon de primavara-vara papionul rosu, esarfa rosie sau o oja rosie. Iar daca esti barbat oricand o pereche de pantaloni rosii sau o pereche de papuci in nuante de rosu te vor face remarcat. Rosul este culoarea care prinde bine pe oricine, inclusiv pe cei cu tenul mai inchis sau pe cei deschisi la ten, astfel ca aceste persoane pot oricand purta articole vestimentare in nuante de rosu.

Se spune ca rosul este pentru cei puternici, pentru cei cu aspiratii, pentru cei care reusesc. Din acest considerent rosul este o culoare care nu  trebuie sa lipseasca in acest an din garderoba ta. Fie ca alegi o poseta rosie, o esarfa rosie, un papion rosu sau o pereche de pantaloni rosii, fii sigur/a ca aceasta culoare va fi in ton cu starea ta de spirit si ca te va face sa exteriorizezi sentimente si idei.

Considerata de designeri culoarea elegantei si a bunului gust, rosul poate fi purtat oricand, in orice moment sau eveniment. Astfel, fie ca ai de mers la o nunta, o aniversare sau doresti sa iesi in evidenta la locul de munca, alege sa porti un element sau un accesoriu preponderent in nuanta de rosu. Cu siguranta efectul va fi unul stilat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *