Sarea, buna de avut la indemana

O pata de vin, una de ciocolata si mai pun si una de deodorant. Deja ai un complex de pete care efectiv nu te mai lasa sa porti o haina. Pare greu de crezut ca ai putea sa refaci situatia. Dar la sare te-ai gandit? Aceasta este la indemana, nu te costya foarte mult si crezi sau nu te ajuta in numeroase situatii.

Asadar, sarea te ajuta la pete. Dar nu este singura situatie ajutatoare sa spunem asa. Descopera cum si cand ai putea folosi sarea:

  1. Sterge petele de deodorant. Nu trebuie sa faci mare lucru ci sa tamponezi putina sare dizolvata si sa o aplici pe pata cu pricina. Lasa sa actioneze si precum un detergent special pentru asta te va ajuta sa cureti totul.
  2. Curata tevile. Desigur, nu vei sti tu in ce masura te ajuta insa cel putin in privinta mirosurilor se rezolva. Din nou, nu ai mare lucru de facut ci pur si simplu de turnat apa cu sare pe teava insa e musai sa ai sare multa si apa clocotita pentru un maxim de efect.
  3. Clateste cavitatea orala. Dupa o extractie spre exemplu durerea si sangerarea se amelioreaza cu apa cu sare cu care sa clatesti gura. De asemenea si aftele au sanse sa se reduca dupa ce folosesti aceasta solutie. Nu uita insa ca actiunea acestui condiment ar putea si sa te ajute sa iti cureti dintii, ajutand la albirea lor. Insa fara a exagera ai grija la cat este de abraziva sarea.
  4. Clasica matura inca exista in casele noastre din diverse motive. Nici n u mai conteaza de ce. Cert este ca ii poti prelungi timpul de utilizare asa ca apa cu sare te ajuta sa inmoi usor peria in sine si sa o faci utila imediat chiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *