Scurta prezentare- ce pantofi porti

Fiecare tip de pantof spune ceva despre tine. Este acel punct in plus castigat pentru caracterizarea ce iti poate fi facuta. Si nu este vorba numai de partea de ingrijire a pantofilor. Asadar, spune-mi ce tip de pantofi porti sa iti spun ce tip de om esti.

  1. Daca porti mocasini, echivalentul unor balerini in cazul femeilor se pare ca esti genul de om care pune mare accent pe confort si mai mult decat atat este versatil. De obicei se definesc in gusturi ca fiind clasici, persoane culte care se preocupa de studiu, de carte.
  2. Vara este mai usor sa umbli in slapi. Asta va spune despre tine ca esti cool, o persoana amuzanta si cu un grad mare de  popularitate, nu tii cont de ceea ce spun etichetele si te doresti a fi mai libertin. In schimb preocuparea de ceea ce inseamna sandalele spre exemplu mai ales in randul barbatilor inseamna accent pe ingrijire, un simt aparte pentru stilul practic.
  3. Pantofii clasici spre exemplu ai putea crede ca nu sunt ceea ce par. Asta pentru ca desi inspira stilul clasic si pretentios totusi nu sunt singura optiune. Definesc pe cei care adesea prefera partenere grijulii si cam le da batai de cap asta pentru ca nu vin asa cum acestea se asteapta, eleganti in stil.
  4. Cei care prefera pantofii sport nu sunt si cei care sa practice un sport. Insa sunt lejeri si cei care prefera actiunea asa ca nu este de mirare daca pe usa de la sifonier acestia au figura unui mare actor de actiune.
  5. Tenisi- se incadreaza oarecum in clasa celor de tip sport si cu toate acestea definesc o cu totul alta persoana. Sunt genul de  oameni care au nevoie de stimulente pentru a se simti bine, sunt cei care se definesc a fi usor plictisitori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *