Se apropie luna cadourilor

Sfarsitul de an marcheaza si perioada de sarbatori, in stil comun perioada numita luna cadourilor. Nu degeaba se spune astfel de vreme ce cadourile oferite cat si primite definesc esenta Craciunului. Ce vei alege trebuie sa fie nici prea mult nici prea putin, nici numai simbolic insa acel ceva ce va aduce aminte despre persoana in cauza pentru lung timp.

In dulcele stil clasic categoria de parfumuri femei este una destul de des explorata in numele nevoii de a face un cadou. Nu ca ar fi un cadou lipsit de gust sau personalitate insa ai destul motive sa crezi ca un astfel de cadou este si va ramane unul apreciat fara doar si poate. Tine minte:

  1. Partea practica din alegerea unui parfum ca si cadou este aceea de a se inscrie in clasa de produse de uz zilnic asa ca faci de fapt un cadou de tip 2 in unu. Pe principiul niciodata femeile nu au destule haine sau pantofi si parfumurile se pot inscrie in aceasta categorie. Asadar, indiferent de dilema ta asupra tipului de cadou fii sigur/a ca un parfum va fi apreciat. Si avand in vedere diversitatea acestora vei avea de unde alege pentru a fi un parfum diferit pentru ea, un parfum de seara cum nu a mai avut.
  2. Desi gusturile difera este greu de crezut ca nu esti tentat sa apreciezi mirosul frumos, un parfum deosebit. Fie vorba de femei care de regula se preocupa mai mult de partea estetica, fie vorba de barbati cu totii apreciaza un parfum.
  3. Sa alegi un parfum este o arta astfel ca vei demonstra clar ca tine de partea de interes ce o acorzi unei persoane. Practic nu este acel gen de cadou ales la intamplare ci cu talc, incercand sa deslusesti mai mult din stilul ce caracterizeaza persoana in cauza.

De ce o arta. Mai ales pentru femei frumusetea lor, delicatetea si toate acele caracteristici ce se inscriu in aria de definire a femininului trebuie sa reiese din modul in care se poarta parfumul. Spre exemplu este gresit spus si folosit in exces- trebuie sa porti parfumul cu eleganta si asta inseamna o nota subtila, delicata insa simtita in cele din urma. In plus, pentru cele care inca nu stiu, parfumul se “poarta” nu numai la iesiri. Imediat dupa dus pielea poate sa absoarba cu mult mai bine asa ca mici picaturi de parfum ar trebui aplicate. Nu te imbraca imediat ci permite ca acesta sa pastrunda in piele si nu in cele din urma parfumul trebuie imprastiat in fata ta ca o boare prin care te plimbi.

Un cadou ce poate fi si mai scump fata de ceea ce ai putea estima, un cadou cu stil, un cadou al clasei cu pretentii, un parfum este fara doar si poate o impresie placuta. Exista o gama diversa in ceea ce priveste tipurile de parfumuri. Acum depinde atat de bugetul pe care il ai cat si despre gustul fiecaruia in alegerea facuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *