Se poate sa iubesti neconditionat

Iubirea este unul din cele mai frumoase si placute sentimente cu care putem intra in contact in acesta viata si este unul din cele mai placute momente atunci cand intalnim marea iubire, iubire care ne face sa ne schimbam complet prioritatile, gandurile si sentimentele in ceea ce priveste lumea. Poate dupa o dezamagire nimic nu ni se pare mai bun, iar atunci cand iubirea ne bate la poarta inimii suntem incantati sa ii deschidem.

Iubirea neconditionata

Iubirea neconditionata inseamna sa il iubesti pe cel de langa tine cu incredere, cu sinceritate, cu respect, cu daruire, cu pasiune si cu speranta. Daca speranta dispare, atunci e posibil ca si iubirea sa dispara si nimic sa nu ni se mai para frumos in lume.

Iubirea neconditionata ne da aripi sa putem zbura pe un taram necunoscut, ne da putere pentru a lupta contra curentului, ne da incredere ca putem inota intr-un ocean de necazuri si nevoi si tot ea este cea care ne impinge de la spate sa devenim mai buni.

Alegerea unei persoane este in inima si in gandul nostru, sta in ceea ce ne dorim de la viata si cum iubirea vine de multe ori in multe culori, forme si dimeniuni este bine sa o luam pe cea de care suntem demni sa o crestem si sa o fructificam.

Iubirea neconditionata incepe prin acceptarea propriei personalitati, prin iertarea greselilor celor pe care ii iubim, prin implicarea in activitati de cuplu, prin alinarea durerii si a disconfortului altora si in cele din urma prin definirea unei relatii pozitive pentru viitor.

Construirea unei relatii bazata pe iubire inseamna a oferi ce este mai bun dintr-un suflet, in speranta de a ajuta un alt suflet sa simta fiorii dragostei, sa simta ca fericirea exista in ciuda necazurilor, ca viata nu este numai neagra si ca sunt persoane care te iubesc si merita la randul lor iubire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *