Secretul unui zambet din reviste: tratament de estetica dentara marca Doctor Serban

Cu totii ne dorim ca imaginea pe care o avem sa fie una impecabila, sa avem un zambet deosebit. De fapt este si primul lucru care se observa la o persoana deci ai toate motivele sa tii cont de asta ca si nevoie de a intretine un zambet ce te face sa stralucesti, sa ai mai multa incredere in tine. Asa ca din cand in cand ar fi bine sa apelezi la serviciile ce tin de estetica dentara, marca Doctor Serban.

Albirea dintilor, de la nevoie la avantaje

Din sirul de tratamente estetice pentru dinti cea mai comuna alegere este cea de albire. O nevoie ce apare in randul celor care se simt stanjeniti de ingalbenirea dintilor si efectul acesteia. Apare de regula la fumatori, la cei care au in obicei consumul de cafea, ceai sau vin si in general produse menite sa pateze dintii. Doar ca nu sunt singurele cazuri.

Dorinta de a albi dintii este si ceea ce te ajuta sa iti recapeti increderea in tine. Cand nuanta dintilor nu este cea care sa se integreze perfect  in imaginea chipului ar trebui sa iti faci curaj pentru a schimba lucrurile. Desi nu este un procedeu complex este posibil numai la cabinet pentru rezultate asa cum se spera si pentru a avea parte de profesionalism, de la cel care lucreaza si pana la aparatura. Trebuie sa stii ca exista numeroase avantaje in favoarea unei astfel de alegerei, avantaje precum:

  1. Imaginea schimbata. Vei remarca imediat cat de schimbat iti este chipul dupa ce ai facut albirea. Desi sunt trepte diverse diferenta de la pragul initial si pana la cel de dupa tratament este clara schimbarea ulterioara.
  2. Efect imediat. In ceea ce priveste albirea si estetica dentara efectele sunt imediate. De cum iesi de pe usa cabinetului esti deja cu un zambet mai alb.
  3. Efect ce dureaza pana la 2 ani. Daca se respecta intocmai cerintele de igiena efectul de albire poate dura si pana la 2 ani. In orice caz, se poate relua dupa bunul plac pentru mentinere sau dupa caz pentru albire si mai profunda.
  4. Nedureros. Fata de alte tratamente de data aceasta nu se implica durere sau disconfort. Albirea se realizeaza dupa un procedeu simplu, cu laser. Asa ca frica nu are de ce sa intervina in acest proces.

Desigur ca pentru a fi pacient ideal in alegerea tratamentului de albire trebuie sa se respecte mai intai cerintele de reparatie dentara acolo unde este cazul, de a plomba, de a curata dintii pentru un efect scontat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *