Simplificand totul- ce si cum mananci gresit

Suntem obisnuiti sa facem anumite lucruri pentru ca astfel au facut si parintii nostri. Insa pana cand sa te blamezi si sa pui la indoiala calitatile tale de gospodina ar trebui sa te gandesti ca sunt si variante mai simple. Asadar descopera ce si cum mananci gresit fara sa iti dai seama.

  1. Portocalele sau grepfruit-ul sunt adesea greu de cojit. Insa pana cand sa rupi bucata cu bucata ai putea sa simplifici totul. Si asta pentru ca taind capetele si mijlocul aceste fructe se vor rula atat de usor.
  2. Oul fiert impune si el dificultati cand vine vorba de decojire. Mai ales cand aspectul lor conteaza, cand vei dori sa servesti la masa oua umplute spre exemplu te ca interesa mai mult cum sa faci totul perfect. Astfel, fierbe-le in bicarbonat in prima faza pentru ca ulterior coaja lor sa se desprinda mai usor. Ulterior desfa doar capetele si prin suflare oul va iesi din “carapacea” sa mult mai usor.
  3. Aripioarele de pui cine nu le iubeste. Insa sunt cam dificile la consum ori unde mai pui ca cei mici s-ar putea lovi atat de usor de oasele din interior. Daca iti vei simplfica munca ai putea sa incerci sa le scoti. Este mai simplu decat credeai; prin rotire dupa ce tragi de crant scoti si osul cel mai mic si de fapt acel “capacel” din cartilaj este ceea ce tine cele doua oscioare impreuna si cand lipseste le vei putea scoate foarte usor.
  4. Consumi merele fara cotor? Pentru ca asta face marea majoritate insa nu este nimic iesit din comun sa il consumi total. Exceptand poate sambureii marul este la fel de delicios si sanatos cand il vei conuma pana la codita.

Si daca ti s-a starnit curiozitatea priveste clipul de mai jos ce iti explica totul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *