Spartacus a ajuns la final

Anul acesta sezonul 4 din seria Spartacus a ajuns la final. Episodul cu numarul 10 a adus finalul partial glorios al personajului, total glorios al seriei. Indelung asteptat de fani iata ca totul a luat sfarsit. Sangeros in stilul caracteristic, cu dinamica, actiune si razboi cum era de asteptat Spartacus este invins.

Legenda despre cel care a fost Spartacus spune ca desi invins in lupta trupul sau nu a fost gasit ceea ce face ca multe controverse sa creeze alte si alte legende, probabil ca din dorinta de a nu accepta sfarsitul unui glorios luptator. Astfel ca bazandu-se pe aceeasi poveste serialul care a incantat fanii vine cu verisiunea de moarte a personajului principal. Ce-i drept nu am fi vazut poate un final mai bun caci daca pana la urma Spartacus ar fi trai in poveste ar fi fost prea putin de spus ca a castigat doar lupta cu romanii. Si nu, nu il vedeam ca pe un luptatir iesit la pensie la un moment dat.

Condamnat cu o astfel de soarta producatorii spun ca acest final era pentru ei prevaut inca de la  inceput. Nu s-a dezvaluit asta poana acum insa fanii au creut in sfgarsitul serialaului nu numai in ceea ce priveste persnajul atunci cand Andy a pierdut lupta cu boala. O data cu el multi au crezut intr-un esec dar iata ca si inlocuitorul lui, Liam, a facut senzatie.

O alta surpriza de final este cea legata si de moartea lui Gannicus, unul din cei mai buni titani din luptatorii si sustinatorii lui Spartacus, cel care de altfel era deja un gladiator liber insa s-a alaturat cauzei lui Spartacus. Merita poate si el gloria aceasta caci cu un crez al gladiatorilor moartea in lupta este fara de egal onoranta.

Desi fusese si criticat pentru secen prea obscene, prea sangeroase poate tcmai ceea ce intriga a fost de atractie caci iata fanii acestui serial au dovedit prin audienta ca le-a placut.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *