Spune-mi ce dimineata ai ca sa iti spun cine esti

Un om grabit nu face ceva bun din asta; un om fara rabdare se prea poate sa piarda acele momente care fac diferenta. Si cand vine vorba de starea pe care o ai mai ales la primele ore ale diminetii conteaza extrem de mult pe ce pui bazele cand iti incepi dimineata.

Facem o sumedenie de greseli, unele inconstient. Asa ca din aceeasi lista se numara si anumite aspecte care au legatura cu inceperea unei zile de munca:

  1. Nu mananci si daca o faci nu incluzi si proteine. Muschii au nevoie de ele pentru a se defini si dezvolta, avem nevoie de ele pentru aportul de energie. Asa ca nu exclude asta din micul dejun si nu amana pana la pranz sau mai mult de atat pentru a consuma portia necesara. Mai rau este sa nu mananci deloc dimineata, ceea ce iti face organismul slabit, simtind aceasta diferenta.
  2. Sportul de dimineata nu spune nimeni ca nu este benefic insa trebuie sa iti gasesti si timpul potrivit pentru asta. Sportul pe stomacul gol este si cel care te oboseste enorm de mult si adio beneficii ale sportului pentru acea zi. In plus, imediat dupa masa ar putea da o stare de rau.
  3. Nu uita de apa. Chiar din prima ora de trezire avem nevoie de jumatate de litru de apa pentru a reface cantitatea de lichid in organism ce s-a pierdut peste noapte. In plus, paharul cu apa inca din prima jumatate de ora a diminetii inseamna un mare plus pentru modul in care te simti si iti faci organismul sa lucreze.

Si ca tacamul sa fie complet trebuie sa tinem cont si de drumul spre locul de munca. Acest lucru tine de stresul pe care ti-l induci si astfel iti incepi dimineata cu mult mai putina energie si stare de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *