Stailer susține evoluția tehnologiei în materie de hair & beauty

stailer

Toată lumea poate beneficia de o evoluție excepțională a tehnologiei. Ne bucurăm constant de îmbunătățirile pe care ni le aduce aceasta, oferindu-ne șansa de a face multiple acțiuni. În acestea sunt incluse clasicile comenzi online pentru haine, mâncare, accesorii, decorațiuni, bricolaj și nu numai, cât și posibilitatea de a face programări la salon. Evoluția tehnologiei în materie de hair & beauty crește prin Stailer!

Stailer este o platformă dedicată programărilor la salon. Nici mai mult, nici mai puțin, site-ul te ajută să obții rezervarea locului dorit în cadrul salonului preferat. Această platformă este disponibilă în peste 40 de orașe din România, în unele dintre cele mai importante zone ale țării. Prin intermediul ei poți descoperii numeroase detalii despre un salon sau hairstylist. De asemenea, aceasta îți permite să efectuezi mai multe operațiuni, despre care vom discuta mai jos. 

Pentru a descoperi cât este de util site-ul, intra pe Stailer și navighează gratuit oricât timp ai nevoie! Stailer dispune și de aplicație, aceasta fiind complet gratuită. O poți descărca din Google Play, App Store sau App Gallery. Fie că utilizezi site-ul sau aplicația, ambele sunt ușor de folosit și te îndrumă către efectuarea programărilor. 

Ce poți face prin intermediul site-ului sau aplicației?

În ambele cazuri ai la dispoziție mai multe operațiuni pe care le poți face. În primul rând, te poți programa simplu și rapid la salonul sau hairstylistul preferat. O altă acțiune pe care o poți face este să cauți prețurile serviciilor, cum se lucrează într-un salon, unde se află mai exact și ce servicii îți oferă.

În al doilea rând, pe lângă aceste informații pe care le poți căuta, Stailer îți oferă șansa de a anula programarea pe care ai făcut-o. Din contul tău de pe aplicație sau de pe site poți anula programarea sau o poți muta la altă oră sau dată. Totodată, aplicația îți permite să folosești harta interactivă. Aceasta presupune activarea locației și descoperirea tuturor saloanelor și a hairstyliștilor din apropierea ta. 

O altă acțiune pe care o poți face prin intermediul site-ului sau aplicației este să programezi pe altcineva. Prin specificarea genului său, a serviciului de care are nevoie și a numărului de telefon poți face simplu și rapid o programare pentru altă persoană. Dacă ai nevoie de mai multe informații, citeste si aici despre platforma Stailer. 

Servicii disponibile pentru femei și bărbați

Prin aplicație sau site pot face programări la saloanele preferate, atât domnii, cât și doamnele. Femeile se pot bucura de servicii complete de tuns, coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, pensat, cosmetică, masaj, remodelare corporală, epilare definitivă și periodică, machiaj, tratamente pentru păr, stilizare și aplicare de gene sau sprâncene. 

Bărbații vor beneficia și ei de servicii de înfrumusețare și întreținere corporală precum tuns, aranjat, pensat, aranjat și stilizare barbă, manichiură sau pedichiură mesaj pentru bărbați, cosmetică masculină, tratamente pentru păr, epilare definitivă sau periodică. 

Toate serviciile îți stau la dispoziție prin intermediul Stailer – loc unde te poți programa în peste 40 de orașe din România!

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *