Stiai ca exista viata reala dincolo de mediul online?

O relatie la distanta. Nu suna prea bine si de cele mai multe ori nu se dau sanse unui astfel de caz. Sunt poate cazuri frecvente ale celor care pentru o perioada se conformeaza caci exista si un trend in ultima vreme: romani plecati peste hotare in incercarea de a gasi o cale pana cand vor intregi familia in locul ales. Si totusi in mediul virtual se leaga prietenii, se stabilesc relatii si unele duc si la casatorie. Sa fie adevarat? Exista o viata reala dincolo de acest mediu?

Publicat in “Proceedings of the National Academy of Human Sciences” un studiu realizat de eHarmony dezvaluie secretele de dincolo de aparente. Caci initial ti se va parea totul lipsit de o baza reala. Ce teorii se dezvolta din acest studiu? Inceput in 2005 si incheiat in 2011 acest studiu a avut la baza femei cu o varsta de 35 ani. Se pare ca s-a ajuns la concluzia ca acele casatorii sau relatii stabile incepute in mediul online au sanse de viitor. Explicatia este una cat se poate de simpla, referitoare la sinceritatea cu care se abordeaza totul. Pur si simplu.

Este cu mult mai benefic pentru o persoana sa se deschida si sa povesteasca aspecte intime cand totul se face prin intermediul unui factor. In acest caz la distanta, in mediul virtual. Uiti de prejudecati si de timiditate. Mai cu seama pentru ca se limiteaza intrevederile exista un oarecare substitut pentru iesirile amoroase. Deci o comunicare mai buna spun cercetatorii.

Total pe dos a ceea ce marea majoritate crede poate ca si varsta are infleunta sa in aceasta ecuatie. Se poate ca acele persoane interesate cu adevarat de socializare in mediul online pun pret pe maturitate de unde si sansele ca acel flirt online sa duca la un viitor in mediul real.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *