Stiai ca parfumul dauneaza?

Il folosim zi de zi, este un produs indispensabil pentru toti cei care doresc sa emane acel miros fin, care se respecta, care sunt eleganti. Parfumul. Indifernt de tipul acestuia, de marca, pentru fiecare categorie exista un tip pe care sa ti-l permiti. Insa a folosi un parfum garanteaza doar placerea de a mirosi seducator, nu si faptul ca nu iti va afecta intr-un fel sau altul sanatatea.

In compozitia parfumurilor adesea se intalnesc parabenii si policiclicele. Fac parte din secretul a ceea ce este reteta unui parfum. Aceste componente sunt cele mai daunatoare pentru organism. Si asta pe langa faptul ca se pot dezvolta alergii, tinand poate de o regula generala ca fiecare persoana are sistemul sau si tolereaza sau nu anumote produse vine cu o afectare a sistemului de hormoni. Prin utilizarea parfumurilor care au in compozitia sa aceste componente nivelul hormonal va cunoaste un dezechilibru.

Intr-un mod mai exact cand vine vorba de doamne acestea pot sa isi afecteze nivelul de estrogen pe care organismul il secreta. Si de aici o serie de probleme caci un astfel de dezechilibru poate sa afecteze pielea, aspectul in mod general, sa fie sursa unor probleme precum acneea si multe altele.

Te uiti in magazine, mirosi si ceea ce incanta simturile devine astfel alegerea ta. Insa nu ai de unde sa stii ce continut are si inc e masura acesta te poate afecta. Vei gasi in schimb pe eticheta parfumului pe care il ai ca are tot feluld e arome. Cel de mosc este destul de popular in randul utilizatorilor. Insa daca compozitia este una sintetica risti sa te supui unui nivel de toxicitate din cauza acestuia. Pe termen lung acesta sa fie sursa unor leziuni celulare.

O grija in plus caci parfumul este un produs foarte des folosit. Insa unele sunt deja trecute ca si risc la care te supui in timp de a dezvolta boli precum Alzheimer si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *