Stresul femeilor de zi cu zi

Fiecare zi este o noua aventura in care stresul isi face aparitia. Fie ca este vorba de barbati sau de femei situatia este similara se pare. Diferenta insa se simte insa cand vine vorba de motivele banale. Exista si motive pentru care altii nu ar da 2 bani si cu toate acestea femeile se preocupa intens de asta.

Stresul femeilor

Motivele stresului sunt diverse insa de zi cu zi sunt parca motive trase la indigo. Spre exemplu cafeaua de dimineata nu mai este o savoare cand acestea ajung sa caute online ce s-a mai intamplat si din postarile prietenilor virtuali descopera prea multa iubire. Suna stupid? De fapt este o realitate concreta. Femeile se streseaza cand observa la cei din jur implinirea de care se pare ca ele nu au parte.

Apoi vine si partea de cheltuieli. Poate ca intr-o masura este si normal sa existe sa spunem un nivel de stres asupra banilor. Insa partea mai proasta este ca acestea se ingrijoreaza prea tare dupa ce au cumparat ceva. Chiar daca este vorba de un lucru necesar si util care le ajuta pe termen lung isi pun imediat problema banilor pe care i-a irosit. Insa si cu bani si cu produse nu se poate.

Critica este si ea o situatie stresanta. Daca vine din partea unui prieten spre exemplu, din partea unei femei sunt dispuse sa se certe. Insa can vine din partea unui superior si mai ales din partea unui barbat situatia este cu mult mai suparatoare. Se considera instant inferioare, se considera dezamagite in ceea ce au facut si una peste alta ajung sa se streseze de parca nici nu mai pot munci.

Nu in cele din urma se streseaza pentru ceea ce mananca, cand si cat. Silueta nu este singurul interes insa se gandesc la celulita, la vergeturi si la faptul ca orice consuma este un risc de a-si afecta imaginea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *