Suporti singuratatea din 3 motive

Singuratatea este o optiune pentru fiecare dintre noi, este ceva ce fiecare isi alege, insa este o mare diferenta intre a opta pentru un timp de vindecare, pentru un timp singur si a opta pentru o viata singura, in singuratate.

De multe ori oamenii ajung sa se complaca in situatia singuratatii din mai multe motive. De altfel, acestea sunt si motivele pentru care singuratatea este si cel mai bun prieten pentru unii.

1. Nu suporta sa fie criticati

De exemplu cand un fost prieten spune unei fete ca este rea sau ca are anumite defecte, sau atunci cand seful spune ca esti mai putin pregatit, singuratatea este singurul lucru pe care doresti sa il faci. In aceste situatii alegi sa te izolezi de restul si sa nu auzi nimic de nimeni. Cele mai multe persoane se simt vinovate ca fac acest lucru, insa nu este un mod sanatos. Nu este tocmai un principiu sa invatam sa imbratisam critica si sa nu ii lasam pe ceilalti sa vorbeasca negativ de noi, Unele critici sunt constructive.

2. Nu pastrezi contactul cu unii oameni

Este mai usor sa te obisnuiesti sa fii singur, decat sa fii inconjurat de oameni. Nu ii datorezi nimic nimanui in acest fel, insa nici nu trebuie sa gasesti scuze pentru a nu merge la o intalnire sau la o petrecere. Unii oameni cu care nu pastrezi legatura tind sa inteleaga ca nu ii doresti in viata ta si incep sa isi traiasca viata departe de tine. Daca tii la ei, atunci pastreaza legatura cu ei.

3. Banii sunt o prioritate

La o atenta verificare a oamenilor, vei vedea ca banii sunt cei care pot cumpara fericirea, dragostea sau respectul. Insa, oamenii moderni, cred altfel si tind sa fie mai apropiati de oameni, pentru a-si intemeia o familie si pentru a-si pastra un loc de munca. Nu continua sa mergi pe aceasta premiza si incepe sa reiei legaturile cu colegii de munca sau cu vecinii si prietenii din copilarie.

1 thought on “Suporti singuratatea din 3 motive

  • unele din cele mai decisive motive care te ajuta sa pici in depresie. este important sa iti distribui timpul in asa fel incat sa nu fii singur si sa te insotesti de momente placute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *