Televizorul care salveaza casnicia?

Despre casnicie se tot spun lucruri. Desi pana la urma tine de fiecare in parte si cum accepta sa gestioneze viata in doi am ramas cu preconceptii despre ceea ce isi doresc femeile si despre ceea ce isi doresc barbatii, desigur la opus. Bazandu-se pe o astfel de idee un brand si-a facut publicitatea cea mai buna a noului televizor scos pe piata.

Tehnologia moderna la care se face referire aduce in prim plan functia de multi view. Mai exact un astfel de televizor permite in acelasi timp sa se urmareasca doua posturi diferite, ceea ce face ca intr-un spirit funny sa se considere a fi “salvatorul de casnicii”.

Rapordandu-ne la ceea ce acest televizor inseamna Samsung tehnologia ne surprinde din nou. Faptul ca incorporeaza functia de multi view nu este clasica si pana acum stiuta metoda ca intr-un colt al ecranului sa se vizioneze un alt canal tv. Intr-o varianta mai moderna se pot viziona pe intreg ecranul doua canale diferite si asta cu ajutorul ochelarilor 3D. Practic se suprapun doua imagini, doua programe tv diferite si chiar daca impreuna pe canapea privitul al televizor este o activitate in doi acum totul tine mai putin de compromis.

Interesantul “salavatorului de casnicii” nu se opreste aici. Pana si forma sa este una interesanta caci vine cu o linie concava, mai putin obisnuita pentru acest domeniu. Este din nou o demonstratie a faptului ca modernul defineste totul. Cu cei 55 de inci un astfel de televizor este scump la privire. Suma de 9000 de dolari este pretul pietei, ceea ce se justifica pentru modul in care a fost proiectat, pentru posibilitatile pe care le aduce ca si dotari. Si daca e sa ne gandim ca aduce un inalt nivel de calitate, ca redefineste experienta privitului la tv caci este 3D si mai cu seama ca este un “salvator de casnicii” merita fiecare dolar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *